GRAS | MonkeyJam

donderdag 06 juni

3…2….1… en nu? Dat ligt vanavond in jouw handen!

Apeldoornse muzikanten kunnen maandelijks hun hart ophalen tijdens de MonkeyJam jamsessies in GIGANT! Tijdens deze open jamsessies is alles mogelijk op basis van improvisatie: van funky grooves tot hiphop bangers en van zoetsappige ballades tot metalbeukers. De jamsessies worden muzikaal geleid door Jan Terlouw Junior en zijn gratis toegankelijk.

De MonkeyJam is al jarenlang een succesvol fenomeen in Deventer en wist inmiddels ook Zwolle en Enschede te veroveren. Deze maandelijkse jamsessie wordt georganiseerd door Colored Monkeys in samenwerking met GIGANT en GRAS. Colored Monkeys is een muzikale community en organiseert diverse podiumplekken voor muzikanten: van jamsessies tot festivals en videoconcepten.

Jan Terlouw Junior staat vanaf 20:00 voor je klaar, samen met de MonkeyJam huisband, bestaande uit o.a. Fabian Schrijver (Roots Rising), Noah Ralph, Jonathan Spruyt en Richard Wevers. Het evenement is gratis toegankelijk en is een aanrader voor muzikanten uit de regio die hun muzikale netwerk willen vergroten of laagdrempelig podiumervaring op willen doen.

Prijs

Gratis toegang zonder ticket

Tijden

do 06 juni 20:00

Locatie

Café

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement