Judith Visser over haar leven met autisme

zondag 29 mei

Uitverkocht

Judith Visser is schrijver van 14 boeken en een reeks korte verhalen. Haar meest recente werk zijn de bestsellers Zondagskind (2018) en Zondagsleven (2020), dit zijn autobiografische romans over Judiths leven met autisme. Waar Zondagskind gaat over opgroeien met autisme, is Zondagsleven een authentieke roman over je weg vinden en trouw blijven aan wie je bent.

Judith is een veelgevraagd spreekster over autisme. Tijdens haar lezing vertelt zij openhartig hoe zij haar autisme ervaart en hoe zij er een weg in heeft gevonden. Haar insteek is: Gelukkig zijn met autisme? Ja, dat kan! Ook is er ruimte voor vragen uit het publiek. Belangrijk: Judith wordt vergezeld door haar hond.

Met Zondagskind won Judith de Hebban Literatuurprijs 2018. Het RTL4-progamma Koffietijd verkoos Zondagskind tot Boek van de Maand. De roman werd tevens in Duitsland uitgegeven onder de titel Mein Leben als Sonntagskind.

Deze lezing wordt georganiseerd door Wende – autismecafé, MEE Veluwe & GIGANT.


Deze lezing is verplaatst van 15 januari 2022 naar 29 mei 2022. Iedereen die voor de eerste datum een ticket heeft gekocht heeft een nieuw ticket ontvangen voor deze nieuwe datum.

Prijs

Normaal € 5,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

zo 29 mei 14:00

Locatie

Theaterzaal

Tickets & tijden

Zondag 29 mei
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...