IkToon | Theatergroep Rechts van het Midden Apoppoldro

donderdag 16 juni

Het wordt een wervelende avond met amazing improvisatie theater van  “Rechts van het Midden” en kakelvers pop-meezingkoor Apoppoldro!

Muzikaal leider Marq van Mazijk is nieuw in deze rol en zoekt samen met een groeiende groep enthousiaste zangers en zangeressen naar een eigen geluid en manier. Verschillende soorten muziek en methodes passeren op de donderdagavonden in buurthuis Maasstraat de revue, maar altijd staat plezier op één.

En het allerleukst: het publiek mag meedoen! Uiteraard beginnen we zoals altijd met de stembandjes wat losser te maken (‘warming uppen’) dat is al leuk, maar de kerst op de taart is natuurlijk zelf zingen! Het koor, onder leiding van Marq zorgt voor de muzikale basis en teksten, het publiek doet heerlijk mee

En wat is er nou leuker dan samen met ‘Rechts van het midden’ nog een aantal acts doen?

Rechts van het Midden is een Apeldoornse Improvisatietheatergroep die allerlei vormen van geïmproviseerd theater speelt. Erg spannend is dat van te voren niet bekend is wat er gespeeld wordt! Het publiek wordt om onderwerpen gevraagd, Rechts van het Midden speelt het.

Met een beetje houvast dat wel, maar toch ongelofelijk! In 2 teams van 4 spelers wordt om de beurt een korte geïmproviseerde game gespeeld (met input van de zaal). Het publiek stemt ten slotte welke game het mooist, grappigst of ontroerendst gevonden werd. Niet alleen speelt de groep, ook wordt er gezongen, dat alles onder muzikale begeleiding van Marq van Mazijk.

Het koor zal hen ondersteunen bij hun muzikale improvisatie en anderzijds zal een (nu nog geheim) nummer door de theatergroep uitgespeeld worden. Het zal daarna nooit meer hetzelfde zijn….

Al met al een avond vol interactief vermaak en een brede glimlach.

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 5,00

Tijden

do 16 juni 19:30

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Donderdag 16 juni
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...