Hak op de tak

maandag 20 december

De deelnemers van Buiten alle Perken stralen in deze prachtige, leerzame en vermakelijke voorstelling en brengen hun eigen gemaakte lied ten gehore. 

Over theatergroep Buiten alle Perken

Theatergroep ‘Buiten alle Perken’, is een theatergroep voor volwassenen met een (verstandelijke) beperking. Talenten van de cursisten worden na een lessenreeks zichtbaar in een prachtige podiumproductie. Bij ‘Buiten alle Perken’ mogen de cursisten spelen en improviseren, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende kunstdisciplines.

Spelplezier is een belangrijk onderdeel van de cursus. De cursus is laagdrempelig wat betekent dat eenieder die belangstelling heeft en gemotiveerd is om mee te spelen, welkom is in de groep. Een balans tussen de uitdaging van script-theater en het vrije improvisatietoneel vormt hiervoor de basis.

De cursus wordt geleid door professionele docenten. Zij hebben zowel ervaring binnen het theatervak als binnen de zorgsector en gebruiken deze deskundigheid in het lesgeven en in het vormgeven van de podiumproductie. Ze hebben ruimschoots ervaring opgedaan bij ‘Het Apeldoornse Schaep’ waarmee ze meerdere voorstellingen hebben ontwikkeld.

Bovenal creëren zij een veilige, ontspannen sfeer zodat de cursisten zich op hun gemak voelen en zich zodoende optimaal creatief durven te uiten. Ieder mens heeft mogelijkheden. Bij ‘Buiten alle Perken’ maken de cursisten kennis met deze mogelijkheden middels de kunstdisciplines: Theater (beide), Dans (Nienke) en Muziek (Marq).

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 2,50

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

ma 20 december 19:00

Locatie

Walvis

Tickets & tijden

Maandag 20 december
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...