Gras | Verse Oost met Vidarr en Black Rabbit

zaterdag 27 februari

Duur programma: 120 minuten

Na een periode van zaaien en groeien is het tijd om de Verse Oogst op het podium te zien bloeien. Vanavond gaan opkomende Gelderse artiesten vol trots hun muzikale oogst showen. Ontdek hier het beste van Gelderse bodem!

Vidarr bestaat een paar vrienden en is gevormd in 2018, gewoon om lekkere muziek te spelen. Favoriete bands coveren en lol hebben. Na wat wisselingen in de band zijn het vijf oerhollandse mannen, die gezamelijke grond hebben gevonden in een machtige mix van groovende, stampende en melodische Deathmetal.

De rode draad in de muziek is de Noorse mythologie en lang vergeten oorlogen. Met opgedane kennis en vakmanschap in o.a. Desolate Fields, The Heritance, Lost Prophecy, Salem fields en Projekt Klone zijn er een stuk of 6 eigen nummers in het hete vuur gesmeed.

Vidarr is :
Wiljan Koster – Zang
Thijmen De Groot – Bas en Zang
Mark Geurds – Drums
Hugo Heutink – Gitaar
Nico van den Hoek – Gitaar

Vidarr Facebook
Vidarr Instagram
Vidarr Soundcloud

Black Rabbit is een Thrash/Death Metal band uit Apeldoorn. Door een tekort aan metal bands in Apeldoorn besloten Jelle en Hidde de koppen bij elkaar te steken en creëerden zij Black Rabbit. De twee gitaristen begonnen met het schrijven van nummers die geïnspireerd waren door Megadeth, Obituary, Death en vele andere.

Zij maakte hun eigen thrashing death metal geluid. Je zou kunnen zeggen dat het een giftig mengsel is van Kreator en Carcass.  Black Rabbit bracht hun debuut EP ‘Warren of Necrosis’  januari 2020 uit. De EP is ontvangen met geweldige reviews.

In het begin van de herfst heeft Black Rabbit hun nieuwe single ‘Taken By The Devil’ uitgebracht. De single is een viering van de nieuwe line-up.

Maatregelen omtrent het coronavirus
GIGANT volgt het protocol van het RIVM en zet alles op alles om de veiligheid van alle bezoekers en medewerkers te waarborgen. Bekijk hier een overzicht van de getroffen maatregelen.

Voor onze shows zijn 30 zitplaatsen beschikbaar. Het is mogelijk om single- en duotickets te bestellen. In de zaal zijn zitjes gemaakt voor 2 personen bij elkaar en daarnaast zijn er losse stoelen beschikbaar. Let hier goed op bij je aankoop.

Tickets bestellen

Prijs

Singleticket (1 pers.) € 8,00
Duoticket (2 pers.) € 8,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

zaterdag 27 februari 20:30

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Zaterdag 27 februari
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...