Gras | Verse Oogst met o.a. Noah Jaora

Geannuleerd

zaterdag 06 februari

Duur programma: 120 minuten

Na een periode van zaaien en groeien is het tijd om de Verse Oogst op het podium te zien bloeien. Vanavond gaan opkomende Gelderse artiesten vol trots hun muzikale oogst showen. Ontdek hier het beste van Gelderse bodem!

Noah Jaora is een creatieveling, geboren in een muzikale familie. Van jongs af aan werd hij geïnspireerd door alle muziek die er om hem heen te vinden was. En begon hierdoor ook al vroeg met muziek maken. De eerste paar jaar was het vooral alleen zang, maar dat is uitgegroeid naar de Multi-Instrumentalist/Producer & Singer Songwriter die N.J. nu is.
Noah’s muziek wordt het best omschreven als Soul/R&B, met invloeden van: Rap, Reggae, Funk, House, Latin. Noah schrijft en zingt over het leven in de meest rauwe vorm. Puur, authentiek en herkenbaar.

Noah stond al eens eerder in Gigant, namelijk als support act van Kenny B. “Ik vond het vet om te zien dat iedereen genoot, meedanste, meezong en de vibe met Kenny B. + Band vond ik ook geweldig,” zegt hij hierover.

In 2019 released Noah zijn eerste tracks op Spotify en andere websites. Sad Story Bro & Head Rocks zijn allebei gedraaid op de radio. Zijn laatst uitgebrachte nummers, Talk en Waiting, hebben nu bij elkaar 250.000+ streams gehaald, mede door de Spotify Editorial Playlist: Soul ‘n’ The City.

Bastian Steven was van 2010 tot 2016 leadzanger van de new-vintage-soul band Dear Mr Man. Na 2 albums, support act te zijn geweest van KANE en De Dijk en een tv-commercial van Hooghoudt Jenever, is een soloproject de volgende stap.

In de periode die volgde schreef Bastian een berg nieuw materiaal, gooide sommige weg en schreef er nog een paar. “Een cirkel-proces; van schrijven, van optreden, van bouwen aan een eigen studio & opnemen van nieuwe songs”. Een samenwerking met producer Chris Kooreman (Beat Royalty Group, Los Angeles) volgde.

Na de eerste EP, die in april van 2019 uit kwam, besloot de Arnhemse soul-pop singersongwriter om de release van nieuwe muziek heel anders aan te
pakken: “Ik heb vanaf oktober 2019 een jaar lang iedere maand een nieuwe single uitgebracht”. Hoogtepunten 2019: twee shows op Tomorrowland, support Morcheeba in het Amsterdamse Bostheater en een release-tour in de VS (Chicago, South Bend jazz festival, St Joseph Michigan)

In februari van 2020 volgt een Live registratie @ Luxor Live.
“Deze avond was zo bijzonder, want de band en het publiek deelden de dansvloer.” Bastian Steven en band stelden zich midden in de zaal op, met het publiek er rond omheen. Vergelijkbaar met de ‘Snarky Puppy family dinner’ serie is deze show opgenomen en zijn het bijzondere clips geworden van de nieuwe songs.

In 2020 zijn verschillende nieuwe singles van Bastian Steven opgenomen in ‘New Music Friday NL’ en in ‘Soul ‘N’ the City’ playlists op Spotify.

Website | Spotify

Maatregelen omtrent het coronavirus
GIGANT volgt het protocol van het RIVM en zet alles op alles om de veiligheid van alle bezoekers en medewerkers te waarborgen. Bekijk hier een overzicht van de getroffen maatregelen.

Voor onze shows zijn 30 zitplaatsen beschikbaar. Het is mogelijk om single- en duotickets te bestellen. In de zaal zijn zitjes gemaakt voor 2 personen bij elkaar en daarnaast zijn er losse stoelen beschikbaar. Let hier goed op bij je aankoop.

Prijs

Singleticket (1 pers.) € 8,00
Duoticket (2 pers.) € 8,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

zaterdag 06 februari 20:30

Locatie

Popzaal

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...