Gras | Verse Oogst met o.a. Marcos

zaterdag 20 maart

Duur programma: 120 minuten

Na een periode van zaaien en groeien is het tijd om de Verse Oogst op het podium te zien bloeien. Vanavond gaan opkomende Gelderse artiesten vol trots hun muzikale oogst showen. Ontdek hier het beste van Gelderse bodem!

Marcos
Marcos (2001) is een jonge Nederlands Macedonische rapper. Van jongs af aan heeft hij liefde voor de cultuur en vindt zijn inspiratie in de fundamenten van Hip Hop. In april 2019 heeft hij zijn eerste single 2001 uitgebracht. De singles erna, genaamd Liefde of Verslaving, De Torie en Lion zijn producten van zijn social media project #Wordplayed waar hij in zijn liedjes woorden gebruikt die worden ingestuurd door zijn followers. Hij is ook als featuring te horen op de single Best Day Ever.
Op dit moment is hij bezig met projecten op Instagram genaamd Natural Talent & Boekdelen. Dit zijn clips van maximaal 2 minuten op zijn IGTV.

Meer over Marcos:
Spotify | Instagram

Syam is een Amersfoortse muzikant die niet bang is om te zeggen wat hij denkt en te maken wat hij wil. Hij is vooral bekend met boombap, maar hij houdt er ook van om jazz in zijn muziek te voegen.
Hij maakt alles zelf, van beats tot bars. Zijn intentie met zijn muziek is laten zien hoe mooi het is om gewoon jezelf te zijn.

Weasly is Wessel van Dijk (20) die zich sinds zijn 15e bezighoudt met hiphop muziek. Hij houdt van oldschool hiphop met hier en daar een vleugje new wave. In 2017 bracht hij zijn eerste muziek uit onder de naam ‘OWeasly’, dit was op SoundCloud. Na veel positieve reacties is hij zijn muziek gaan uitbrengen op Spotify.

In 2018 verscheen zijn EP Historie. Hierna heeft hij wat losse muziek uitgebracht en in 2019 zijn 2e EP genaamd Solo verschenen. Zijn plan is om in 2021 een oldschool EP uit te brengen.

Carlos Lamberts is 23 jaar, geboren en getogen in Apeldoorn. Al op jonge leeftijd raakte hij gefascineerd door muziek en begon hij met produceren en draaien in elke stijl. Als hij draait kan je rekenen op een energieke live set met de dikste tracks van nu. In 2021 gaat hij een aantal House Pop en Techno nummers uitbrengen.

Meer over Carlos:
Instagram


Maatregelen omtrent het coronavirus
GIGANT volgt het protocol van het RIVM en zet alles op alles om de veiligheid van alle bezoekers en medewerkers te waarborgen. Bekijk hier een overzicht van de getroffen maatregelen.

Voor onze shows zijn 30 zitplaatsen beschikbaar. Het is mogelijk om single- en duotickets te bestellen. In de zaal zijn zitjes gemaakt voor 2 personen bij elkaar en daarnaast zijn er losse stoelen beschikbaar. Let hier goed op bij je aankoop.

Tickets bestellen

Prijs

Singleticket (1 pers.) € 8,00
Duoticket (2 pers.) € 8,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

zaterdag 20 maart 20:30

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Zaterdag 20 maart
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...