GIGA Kindertheater | De Vuurvogel (4+)

zondag 14 mei

In het atelier Kleur je Hart werkt kunstenaar Susanne Hurenkamp aan haar eigen kunstwerken in steen of textiel en voor diverse opdrachtgevers. Daarnaast geeft Susanne beeldhouw lessen en kunstworkshops. Ook schrijft en vertelt ze verhalen en maakt ze de decors en kostuums bij deze verhalen. 

De Vuurvogel:

Dit is het verhaal van prinses Tula. Zij woont in een prachtig paleis en kan prachtig zingen en dansen. Maar dat doet ze niet meer sinds de dag dat ze van haar ouders binnen moet blijven.  Maar dan vindt ze een heel bijzondere veer, zou die van de Vuurvogel zijn? Ze glipt het paleis uit en gaat opzoek naar deze bijzondere vogel!

Datum: 14 mei 2023

Aanvang: 15.00 uur

Leeftijd: vanaf 4 jaar

www.kleurjehart.nl


GIGA Kindertheater

Laat je door GIGA Kindertheater meenemen naar nieuwe ontdekkingen en verwondering! Geniet van vele mooie, spannende en vrolijke avonturen en vergeet voor even alles om je heen.

Er is een afwisselend programma samengesteld voor kinderen waarin verschillende theatermakers zich presenteren. Veel voorstellingen zijn zeer interactief, dus stil zitten is er niet bij! Na de voorstelling is er uiteraard een meet en greet en iets lekkers te snoepen en te drinken.

Mede mogelijk gemaakt door de MeeMaakPodia regeling van het Fonds voor Cultuur Participatie.  

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 6,00

Tijden

zo 14 mei 15:00

Locatie

Walvis

Tickets & tijden

Zondag 14 mei
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement