Eddie Solomon

zaterdag 21 augustus

Duur programma: 90 minuten

Deze single release show gaat dan toch eindelijk gebeuren! Hij was maanden geleden gepland, maar corona gooide roet in het eten. Het is inmiddels ook niet meer de eerste single die Eddie Solomon gaat releasen, want hij heeft zeker niet stilgezeten. Hij heeft in het afgelopen jaar bijna 30 composities en songs geschreven.

Nu brengt hij deze zomer zijn tweede single That Daughter Of Mine uit, een zeer persoonlijk product over een pijnlijke episode uit zijn leven.

Eddie Solomon komt uit een muzikaal en artistiek nest. Hij werd klassiek geschoold, maar zodra hij op zijn zestiende een aanstelling kreeg om een symfonieorkest in te gaan, wilde hij meer ontdekken en zich vrij bewegen door het muzikale landschap, ongeketend. Zo leerde hij bijvoorbeeld blues, rock, jazz, avant-gardistische en improvisatiemuziek kennen. In zijn composities wil hij vernieuwend zijn en zichzelf telkens weer opnieuw ontdekken zonder zichzelf te herhalen.

Eddie Solomon zingt voornamelijk Nederlandstalig en is beïnvloed door de muziek van o.a. Scott Walker, Jeff Buckley, Nick Cave en The Doors.

De mensen die luisteren naar Eddie Solomon worden vaak gegrepen door het verrassende vioolspel. Een concert is een intense beleving. Het is dynamisch en zijn muziek blijft telkens boeien door een gevarieerde structuur en melodische opbouw. Verder tovert Eddie Solomon een gehele one-man show tevoorschijn met zijn loopstation.

Eddie Solomon timmert hard aan de weg in de muzikale wereld. In zijn werk als nachtportier heeft hij alle tijd om te schrijven aan nieuwe muziek, nieuwe liedteksten en te repeteren. Zijn ambities zijn groot. Later wil hij een eigen orkest hebben en leiden á la Frank Zappa, en zijn muziek ten gehore brengen in grote zalen en arena’s.

——————————————–

Dit concert is verplaatst naar 21 augustus 2021, n.a.v. de maatregelen omtrent het coronavirus. Eerder gekochte tickets blijven geldig voor de show op 21 augustus 2021. Mocht je dan niet kunnen, geef dan je naam, aantal gekochte kaarten, een foto of pdf van de kaarten en je IBAN nummer door via administratie@gigant.nl.

Voor dit concert zijn 42 seated plaatsen beschikbaar. Het is mogelijk om single- en duotickets te bestellen. In de zaal zijn zitjes gemaakt voor 2 personen bij elkaar en daarnaast zijn er losse stoelen beschikbaar. Let hier goed op bij je aankoop.

Opgelet: inmiddels zijn de singletickets uitverkocht! Er zijn alleen nog duotickets beschikbaar.

Maatregelen omtrent het coronavirus
GIGANT volgt het protocol van het RIVM en zet alles op alles om de veiligheid van alle bezoekers en medewerkers te waarborgen. Bekijk hier een overzicht van de getroffen maatregelen.

Tickets bestellen

Prijs

Duoticket (2 pers.) € 5,50

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

za 21 augustus 20:30

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Zaterdag 21 augustus