Eddie Solomon – EP-release

zondag 13 december

Duur programma: 90 minuten

De eerste single van Eddie Solomon komt eraan! Met de donkere feestmaanden in het verschiet brengt deze Apeldoornse solo-artiest twee spiksplinternieuwe duistere en maatschappijkritische nummers uit, die hij vanavond aan het Apeldoornse publiek presenteert.

Na een proces van jaren muziek maken en schrijven is dit de geboorte van zijn eerste muzikale product. Teruggrijpend naar een verleden dat niet altijd even rooskleurig is geweest. Eddie heeft in de aanloop van het schrijven verscheidene van zijn oude muzikale ideeën nieuw leven ingeblazen en nam deze als basis voor zijn debuut als solo-artiest.

Zo’n eerste single is op zich een heel fragiel iets, maar Eddie Solomon houdt zijn emoties niet in, met een beslagen gitaar, een krachtige oprechte stem en een huilende viool zet hij zich stevig neer in een akoestische genre van melancholische pop met een grimmig randje.

Het artwork van deze single vormt een doeltreffende afspiegeling van de duisternis en de schaduwzijde die aan alles kleeft (fotograaf Jan Bouwkamp): een gepijnigd gezicht voor de helft in duisternis gehuld.

Maatregelen omtrent het coronavirus
GIGANT volgt het protocol van het RIVM en zet alles op alles om de veiligheid van alle bezoekers en medewerkers te waarborgen. Bekijk hier een overzicht van de getroffen maatregelen.

Tickets bestellen

Prijs

Duoticket (2 pers.) € 5,50

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

zondag 13 december 16:00

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Zondag 13 december