Drumclinic & workshop Juan van Emmerloot

zaterdag 18 februari

Laatste kaarten

“Let the Music be your Guide!”  
 
Onder dit motto heeft Juan van Emmerloot als drummer een behoorlijke carrière weten te maken op internationaal niveau. Hij speelde tijdens live tours met legendarische muzikanten als Snowy White (Roger Waters), Stef Burns (Alice Cooper), Steve Lukather (Toto) en Walter Trout.  
 
Dat hij graag zijn ervaringen deelt met drummers die zich verder willen ontwikkelen blijkt wel uit de 35 jaar dat Juan lesgeeft en coaching verricht waarvan 13 jaar bij Codarts (Rotterdams Conservatorium). Tot op de dag van vandaag kun je online gebruik maken van zijn online studieprogramma waar hij zijn expertise deelt met de hele wereld onder de naam Drumming Secrets Revealed. Als je 1:1 coaching voor drummers wilt volgen kun je terecht de Groove Impact Academy te Arnhem.  
 
Voor drumclinics heeft Juan een totaal nieuw programma samengesteld. De inhoud van de clinic sluit heel erg mooi aan op het huiswerk dat drumleerlingen wekelijks meekrijgen van hun drumleraar. De onderwerpen die hij tijdens deze clinics behandelt zijn o.a. ontworpen om de drummers te inspireren om zoveel mogelijk muziek te gebruiken tijdens het studeren. Op deze wijze is het mogelijk om meer flow te ontwikkelen tijdens het spelen van technische oefeningen.  

Drumclinic & workshop

Het programma van deze masterclass wordt gepresenteerd in een demonstratie-vorm met aansluitend een workshop-vorm waarbij de deelnemers mee kunnen trommelen op een oefen-pad. De onderwerpen worden door Juan in duidelijke taal uitgelegd en voorgespeeld opdat beginners zowel als gevorderden er meteen mee aan de slag kunnen. 

Let op:

  • Drummers moeten zelf hun hun practice pad meenemen.
  • Ouders van jonge kinderen kunnen achter in het café wachten.
Tickets bestellen

Prijs

Drumclinic € 15,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

za 18 februari 14:00

Locatie

Café

Tickets & tijden

Zaterdag 18 februari
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement