DRMKT Invasion

vrijdag 13 september

Het is ein-de-lijk zover: hèt platform voor de Nederlandse beatscene organiseert een live event! DRMKT staat bekend om content op YouTube en social media en programmeerde de afgelopen jaren regelmatig bij Open Source Radio. Nu is het tijd om haar vleugels te spreiden en nieuwe avonturen aan te gaan. Enter: het DRMKT event! 

Tijdens dit event gaan hiphop beatmakers live performen waarbij ze een beatset met eigen werk laten horen. Ze gebruiken hierbij alleen synthesizers en samplers. Live performances met alleen synthesizers en samplers zijn schaars in de scene. En dus geeft dit event beatmakers een unieke kans om hun muzikaliteit en performance skills op een manier te laten zien zoals ze dat niet vaak doen. Het geeft hen de kans om een andere kant van zichzelf te laten zien. En het geeft jou de kans om hen op een andere manier te leren kennen!

Hou je van beats? Heb je liefde voor de scene? En wil je beatmakers zien performen zoals je dat nergens anders ziet? Dan mag je dit event niet missen! 

Line-up:
– OGD
– Damon Flores
– Tokumei
– Odaira

Prijs

Gratis toegang zonder ticket

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

vr 13 september 20:30

Locatie

Café

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement