Dani Apeldoorn – EP release party

zaterdag 26 juni

Uitverkocht

Duur programma: 180 minuten

Op zijn nieuwe EP ‘In Gesprek’ gaat Dani Apeldoorn in gesprek met de luisteraar. Hij kaart verschillende onderwerpen aan die zich hebben afgespeeld in zijn leven. In de eerste single ‘Kino’ rapte de Apeldoornse rapper o.a. over het hebben van schulden, slikken van antidepressiva en zijn tekortkomingen op school. Volgens Dani is de EP ook een afsluiting van een bepaalde levensfase en onderwerpen in zijn tracks. ‘In Gesprek’ is dus tevens het laatste gesprek wat hij wil voeren over bepaalde zware thema’s.

Dani Apeldoorn is al vanaf jonge leeftijd bezig met het maken van muziek. Vandaag de dag is hij vooral bekend als freestyle rapper. Met zijn eigen items ‘Freestylen met Dani’ bereikte hij al veel views op YouTube en mocht hij een paar keer langskomen bij FunX. Eind 2019 dropte hij zijn debuut EP ‘Even Apeldoorn Bellen’ en hiermee was hij ook te zien bij het grootste hiphop platform van Nederland, 101Barz.

Voor dit concert zijn 42 seated plaatsen beschikbaar. Het is mogelijk om single- en duotickets te bestellen. In de zaal zijn zitjes gemaakt voor 2 personen bij elkaar en daarnaast zijn er losse stoelen beschikbaar. Let hier goed op bij je aankoop.

Opgelet: inmiddels zijn de singletickets uitverkocht! Er zijn alleen nog duotickets beschikbaar.

Maatregelen omtrent het coronavirus
GIGANT volgt het protocol van het RIVM en zet alles op alles om de veiligheid van alle bezoekers en medewerkers te waarborgen. Bekijk hier een overzicht van de getroffen maatregelen.

Prijs

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

za 26 juni 20:00

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden