Dani Apeldoorn – EP release party

vrijdag 30 juli

Laatste kaarten

Op zijn nieuwe EP ‘In Gesprek’ gaat Dani in gesprek met de luisteraar. Hij kaart verschillende onderwerpen aan die zich hebben afgespeeld in zijn leven. In ‘Kino’, de eerste single die naar buiten kwam, rapte de Apeldoornse rapper o.a. over het hebben van schulden, slikken van antidepressiva en zijn tekortkomingen op school. Volgens Dani is de EP ook een afsluiting van een bepaalde levensfase en onderwerpen in zijn tracks. ‘In Gesprek’ is dus tevens het laatste gesprek wat hij wil voeren over bepaalde zware thema’s.

Dani Apeldoorn is vanaf jonge leeftijd bezig met het maken van muziek. Vandaag de dag is hij vooral bekend als freestyle rapper. Met zijn eigen items ‘Freestylen met Dani’ bereikte hij al veel views op YouTube en mocht hij een paar keer langskomen bij FunX. Eind 2019 dropte hij zijn debuut EP ‘Even Apeldoorn Bellen’ en hiermee was hij ook te zien bij het grootste hiphop platform van Nederland, namelijk 101Barz.

Dit concert is verplaatst van 26 juni 2021 naar 30 juli 2021. Gekochte kaarten blijven geldig voor de show op 30 juli. Mocht je dan niet kunnen, geef dan je naam, aantal gekochte kaarten, een foto of pdf van de kaarten en je IBAN nummer door via administratie@gigant.nl.

Tickets bestellen

Prijs

Duoticket (2 pers.) € 5,50

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

vr 30 juli 20:00

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Vrijdag 30 juli