Al mijn zonen – Toneelgroep Graficus

zaterdag 28 oktober

Een stuk van Arthur Miller

Joe Keller is de eigenaar van een machinefabriek in de Verenigde Staten. Tijdens de Tweede Wereldoorlog kwam het bedrijf dat hij samen met zijn buurman Steve Deever runde in opspraak, nadat ze ondeugdelijke onderdelen naar de luchtmacht verscheept hadden. Steve werd veroordeeld, Joe werd in hoger beroep vrijgesproken. De oorlog is nu drie jaar voorbij, maar heeft littekens bij de familie Keller achtergelaten. Hun zoon Larry, die piloot was in de oorlog boven de Stille Oceaan, raakte vermist. Oudste zoon Chris kwam wel terug van het front in Europa.

Nu is Chris van plan te trouwen met Larry’s verloofde Ann, die de dochter is van Steve. Kate, Joe’s vrouw en moeder van Larry en Chris, gelooft nog steeds dat Larry terugkomt. Als Chris en Ann trouwen is dat weer een teken dat niemand meer in de terugkeer van haar jongste zoon gelooft. En dan komt het nieuws dat Anns broer George terugkomt met nieuws van hun vader…

Al mijn zonen is een stuk over de “American dream” na de Tweede Wereldoorlog: geldgewin en het recht van de sterkste. Het is een drama waar illusies en leugens de personages gevangenhouden in een web waar ze nauwelijks nog uit komen en waarin de waarheid ontnuchterend is.

Rolverdeling

Joe Keller: Eltjo Herder

Chris Keller: Gavin Treep

Kate Keller: Ria van Zomeren

Ann Deever: Ilse Jansen

George Deever: Niels Heij

Dr. Jim Bayliss: Ronald Nijman

Sue Bayliss: Lizette Osiecki

Regie: Gerard de Jong

Regie-assistentie: Annemieke Wassink

Productieleiding: Charles van Mierlo

Decor: Niels Heij e.a.

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 15,00

Tijden

za 28 oktober 20:00

Locatie

Theaterzaal

Tickets & tijden

Zaterdag 28 oktober

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement