Lennard Mellema (The BeatAcademy)

Lennard Mellema (The BeatAcademy)

Lennard Mellema is geboren op 22 april 1990 te Deventer. Op 6 jarige leeftijd begon hij met klassieke gitaarles, samen met zijn docent Jan Willem Bokkers heeft hij bijna alle stijlen doorgelopen. Klassiek, Jazz, Blues, pop en soul passeerde vaak de revue.

Lennard begon op 15 jarige leeftijd de vooropleiding voor het Conservatorium. Een jaar later auditeerde hij op het conservatorium Zwolle. Hier werd hij toegelaten, dit was de opening om van zijn ‘hobby’ zijn werk te maken. Inmiddels is Lennard een ervaren zanger/gitarist en docent, al sinds 2006 geeft hij gitaarles en sinds 2008 geeft hij zangles. Als leadzanger en gitarist van de band ‘Bad Shoes’ zong hij op vele podia.

Daarnaast werd Lennard op zanggebied jarenlang gecoacht door o.a. Robin van Beek (zangcoach van o.a. Joop van den Ende producties).

Als docent is Lennard enthousiast en positief ingesteld.

Cursussen van deze docent

Zangles privé & duo

Zangles privé & duo

Heb je een passie voor zingen en wil je hier iets meer mee doen? Dan is het nemen van zangles…

Meer informatie
Vocal Class Few Voices

Vocal Class Few Voices

Naast privé en duo zanglessen kun je bij VoiceBeat ook terecht voor groepslessen. Bij de VoiceBeat Vocal Classes werk je aan…

Meer informatie
gitaarles GuitarBeat

Gitaarles – privé- en groepslessen

Wil jij starten met gitaarspelen of je verder ontwikkelen tot gitaarvirtuoos? Dan is het nemen van gitaarles in Apeldoorn bij…

Meer informatie

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement