Zomer Naaiatelier Kinderen

Zomer Naaiatelier Kinderen vanaf 9 jaar

 
vrijdag
24 juli
14:00 - 16:00
2 uur

Wil je uitproberen of het Kindernaaiatelier iets voor jou is of gewoon lekker doorgaan met naaien tijdens de zomervakantie? Dan is dit iets voor jou!

In 4 lessen die je zelf kunt inplannen op de vrijdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur kun je lekker aan de slag met lapjes en garen.

Je leert te werken op de naaimachine en met de hand en je maakt daarnaast ook kennis met andere textiele technieken. We werken iedere les aan een werkstuk, het materiaal is inbegrepen.

 

Tijdens de zomervakantie, lesdata:

  • 24 juli,
  • 31 juli,
  • 7 augustus,
  • 14 augustus,
  • 21 augustus,
  • 28 augustus.

Kosten €65 voor 4 lessen, Wanneer je een CJP- pas hebt krijg je 10% korting. Wil je graag 6 lessen komen dan kan dit, kun je maar 2 of 3 lessen dan kan dit ook.

Zomer Naaiatelier Kinderen
Zomer Naaiatelier Kinderen

Docent

Marieke Smink

Marieke Smink

In 1998 heb ik aan de Hoge School Leeuwarden de opleiding Kunst & Design afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik kennis opgedaan van zowel het ontwerpen als vele textiele werkvormen. Vervolgens heb ik mijn kennis toegepast in het bedrijfsleven als dessin ontwerpster en stylist.

In 2004 heb ik de opleiding tot eerstegraads docent beeldende vakken aan Windesheim in Zwolle gevolgd en mij verder ontwikkeld als beeldend kunstenaar en docente. Daarnaast heb ik ook diverse cursussen en masterclasses gevolgd om mij meer te specialiseren.

Tegenwoordig werk ik als freelance docente voor diverse centra voor de kunsten en heb ik een eigen bedrijf op het gebied van Kunst & Educatie, zowel op locatie als in eigen atelier. Ik ben gespecialiseerd in stofontwerp, verf- en druktechnieken, vilten, transfertechnieken en experimentele naaitechnieken. Daarnaast ontwikkel ik geef ik textiel en beeldende lessen voor het onderwijs en geef ik al jaren mode- gerelateerde cursussen en lessen aan kinderen en jongeren

De overige tijd besteed ik aan het ontwikkelen van mijn eigen beeldend werk. Ik exposeer op diverse plekken en ben daarnaast verbonden als kunstenaar aan galerie Huis ter Heide.