Zomer Naaiatelier Jongeren

Zomer Naaiatelier Jongeren 12 jaar en ouder

 
vrijdag
24 juli
16:00 - 18:00
2 uur

Wil je uitproberen of het Jongerennaaiatelier iets voor jou is? Heb je hulp nodig bij een naaiproject of wil je gewoon lekker doorgaan met naaien tijdens de zomervakantie? Dan is dit iets voor jou!

In 4 lessen die je zelf kunt inplannen op de vrijdagmiddag tussen 16.00-18.00 uur, kun je lekker aan de slag met lapjes en garen.

Je leert te werken op de naaimachine en met de hand en je maakt daarnaast ook kennis met andere textiele technieken. We werken iedere les aan een werkstuk, maar je mag ook met eigen ideeën komen. Het materiaal is inbegrepen.

 

Tijdens de zomervakantie, lesdata:

  • 24 juli,
  • 31 juli,
  • 7 augustus,
  • 14 augustus,
  • 21 augustus,
  • 28 augustus.

Kosten €65 voor 4 lessen, Wanneer je een CJP- pas hebt krijg je 10% korting. Wil je graag 6 lessen komen dan kan dit, kun je maar 2 of 3 lessen dan kan dit ook.

Zomer Naaiatelier Jongeren

Docent

Marieke Smink

Marieke Smink

In 1998 heb ik aan de Hoge School Leeuwarden de opleiding Kunst & Design afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik kennis opgedaan van zowel het ontwerpen als vele textiele werkvormen. Vervolgens heb ik mijn kennis toegepast in het bedrijfsleven als dessin ontwerpster en stylist.

In 2004 heb ik de opleiding tot eerstegraads docent beeldende vakken aan Windesheim in Zwolle gevolgd en mij verder ontwikkeld als beeldend kunstenaar en docente. Daarnaast heb ik ook diverse cursussen en masterclasses gevolgd om mij meer te specialiseren.

Tegenwoordig werk ik als freelance docente voor diverse centra voor de kunsten en heb ik een eigen bedrijf op het gebied van Kunst & Educatie, zowel op locatie als in eigen atelier. Ik ben gespecialiseerd in stofontwerp, verf- en druktechnieken, vilten, transfertechnieken en experimentele naaitechnieken. Daarnaast ontwikkel ik geef ik textiel en beeldende lessen voor het onderwijs en geef ik al jaren mode- gerelateerde cursussen en lessen aan kinderen en jongeren

De overige tijd besteed ik aan het ontwikkelen van mijn eigen beeldend werk. Ik exposeer op diverse plekken en ben daarnaast verbonden als kunstenaar aan galerie Huis ter Heide.