Workshop songwriting

Workshop songwriting “Jouw Song in 1 Dag”

 
22:00 - 16:00

Voor iedereen van 13 jaar en ouder die liedjes wil leren schrijven met behulp van een duidelijke methodiek.

Onder leiding van onze songwritingcoach leer je bij de workshop Jouw Song In 1 Dag de basisvaardigheden van het liedjes schrijven. Net als bij de Vocal Essence methode wordt het vak van singer-songwriter terug gebracht tot de essentie. Er wordt gewerkt aan de hand van een, door Duncan Laurence (Eurovisie Songfestival 2019 deelnemer) ontwikkelde, simpele en heldere methodiek voor songwriting die je houvast geeft in je schrijfproces.

Less is more. Waarom moeilijk doen, als het ook makkelijk kan? Geef de songwriter in jou een eerlijke kans. “You can’t start a fire without a spark”. En je komt gegarandeerd thuis met een song!

Workshops worden gegeven op:

  • Zaterdag 29 juni van 10:00 uur tot 20:00 uur.
  • Zaterdag 31 augustus van 10:00 uur tot 20:00 uur.

https://www.vocalcenter.nl/zangworkshops/jouw-song-in-1-dag

 

Docent

Nils Westerhoff

Nils Westerhoff

Nils geeft zangles in Apeldoorn en zangles in Deventer en doet dit al sinds 2012. Hij studeerde af aan het ArtEZ Conservatorium. En na de opleiding bij Vocal Center te hebben gevolgd kan hij je nóg beter helpen om vocaal meer uit jezelf en jouw stem te halen.

“Vocalisten helpen om meer uit zichzelf te halen en hen versteld te laten staan van hun eigen kunnen is een van de mooiste dingen om te doen.”

PODIUMERVARING

Nils Westerhoff is zanger, gitarist en songwriter. Nils zingt en speelt al 17 jaar. Naast de podiumervaring die hij opdeed aan het conservatorium heeft Nils in verschillende bandprojecten gespeeld waar hij liedjes voor schreef in de genres pop, country, folk, indie en worldbeat. Ook was hij vaste invaller bij een paar coverbands en stond hij op diverse festivals en organiseerde een aantal succesvolle evenementen.

Momenteel speelt hij met zijn allround coverduo Bervoets & Westerhoff regelmatig op allerlei evenementen en feestjes. Van kroegen en tuinfeesten tot bruiloften en kerstborrels. Op gitaar en piano spelen en zingen ze alle grote hits. Waaronder Duitse schlagers, kersthits, smartlappen. Maar vooral evergreens en guilty pleasures uit de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s tot nu.

Ook functioneert hij als gitarist, co-writer en backingvocalist in de nieuwste theatershow ‘Femme Façade’ van cabaretière Janneke Jager en tourt door het land.

Lesdagen Vrijdag
Locatie Gigant