Vocal reizen

Vocal reizen Sing & songwritingreizen naar Italië, Zuid Spanje en Terschelling en weekend Deventer

 
22:00 - 16:00

Voor iedereen vanaf 15 jaar die een week of weekend (all inclusive) lang bezig wil gaan met zingen en schrijven op inspirerende locaties. Elke dag workshops, coaching in zingen en songwriting.

Sing & songwritingreizen naar Zuid Spanje, Duitsland, Terschelling en een weekend in Deventer.

Vocal Center organiseert Vocal Reizen waarbij er op unieke locaties terug wordt gegaan naar de essentie en waar je een weekend of een week lang met jouw passie bezig kan zijn. Een heerlijke all-inclusive reis waarin zang en songwriting centraal staan. Inspirerende workshops, eten, drinken, natuur, rust, gezellige avonden en natuurlijk met je eigen liedje(s) naar huis.

https://www.vocalcenter.nl/vocal-reizen

Docent

Nils Westerhoff

Nils Westerhoff

Nils geeft zangles in Apeldoorn en zangles in Deventer en doet dit al sinds 2012. Hij studeerde af aan het ArtEZ Conservatorium. En na de opleiding bij Vocal Center te hebben gevolgd kan hij je nóg beter helpen om vocaal meer uit jezelf en jouw stem te halen.

“Vocalisten helpen om meer uit zichzelf te halen en hen versteld te laten staan van hun eigen kunnen is een van de mooiste dingen om te doen.”

PODIUMERVARING

Nils Westerhoff is zanger, gitarist en songwriter. Nils zingt en speelt al 17 jaar. Naast de podiumervaring die hij opdeed aan het conservatorium heeft Nils in verschillende bandprojecten gespeeld waar hij liedjes voor schreef in de genres pop, country, folk, indie en worldbeat. Ook was hij vaste invaller bij een paar coverbands en stond hij op diverse festivals en organiseerde een aantal succesvolle evenementen.

Momenteel speelt hij met zijn allround coverduo Bervoets & Westerhoff regelmatig op allerlei evenementen en feestjes. Van kroegen en tuinfeesten tot bruiloften en kerstborrels. Op gitaar en piano spelen en zingen ze alle grote hits. Waaronder Duitse schlagers, kersthits, smartlappen. Maar vooral evergreens en guilty pleasures uit de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s tot nu.

Ook functioneert hij als gitarist, co-writer en backingvocalist in de nieuwste theatershow ‘Femme Façade’ van cabaretière Janneke Jager en tourt door het land.

Lesdagen Vrijdag
Locatie Gigant