A Christmas Carol

A Christmas Carol

 
Kinderen
Jongeren
Volwassen

LET OP: WE ZOEKEN ALLEEN NOG DEELNEMERS T/M 12 JAAR!

Wie kent niet Dickens’ wereldberoemde verhaal over de vrek Ebenezer Scrooge die op kerstavond de geest van zijn overleden compagnon Jacob Marley tegenkomt?! Wie herinnert zich niet de drie kerstgeesten die Scrooge met zijn verleden, heden en toekomst confronteren?! Wie heeft er niet meegeleefd met Tiny Tim; het kwetsbare zoontje van Scrooge’s klerk Bob Cratchit?! Dickens’ werk blijft tot op de dag van vandaag tot de verbeelding spreken en al honderden bewerkingen hebben inmiddels het levenslicht gezien.

Vanaf eind september werken we in 15 lessen toe naar een sfeervolle en originele voorstelling van deze klassieker. Van de voordeur tot in de coulissen van het theater van Gigant zullen de personages uit Dickens verhaal u meenemen in de gedachtewereld van de vrek Ebenezer Scrooge.

Wat deze voorstelling nog unieker maakt is de deelname van Theatergroep Het Apeldoornse Schaep. De inclusie-gedacht is een essentieel onderdeel van deze theatergroep en door deel te nemen aan deze voorstelling wordt dat prachtig in de praktijk gebracht. De deelnemers werken tijdens hun lessen toe naar deze bijzondere voorstelling. De laatste paar lessen worden de twee groepen samengebracht om de voorstelling tot één geheel om te vormen. Het Schaep combineert muziek en spel.

Praktische informatie over de cursus

  • Lesdata: 7 september tot 21 december
  • Lestijd: 18.00 – 20.00 uur
  • Locatie Walvis & Octopus (GIGANT)
  • Docenten: Aad van der Waal & Frans Scholten
  • € 150,- (deelnemers ’t Schaep zie ander aanmeldingsformulier)

Aanmelden voor de cursus – Let op: deelnemers van ’t Apeldoornse Schaep melden zich hier aan.

 

Kaarten voor de voorstellingen zijn vanaf nu te koop. Koop nu je tickets voor 22 december en/of 23 december.