strips 'n pixels 10 - 16 jaar

strips 'n pixels 10 - 16 jaar Door Charles Michels

Eerst leer je hoe je gemakkelijk een stripfiguur kunt ontwerpen, daarna maak je je eigen held en je eigen schurk. Je held gaat allerlei avonturen meemaken!
Je tekent eerst op papier, A5 formaat, met potlood en stift, maar je kleurt je tekening nog niet in!
Je leert ook mooie letters tekenen: in een les teken je met mooie letters de naam van het persoon erbij, als een graffiti artiest zo mooi!
Dan scannen we de tekeningen in, en in enkele lessen werken we de tekeningen  uit in Photoshop: inkleuren, foutjes wegwerken, spiegelen en verdraaien, alles kan in Photoshop!!! Je neemt aan het eind dus een echt  zelfgemaakt stripboek mee naar huis met en mooie in kleur geprinte omslag!

Start: 19 september 2018

Lesdag & -tijd: woensdagmiddag 16:00-18:00

Locatie: Lokaal 2.05

Docent

Charles Michels

Charles Michels

Les bij illustrator en schilder Charles Michels = stap voor stap oefenen met een goede compositie in licht en donker, kleuren en vormen, verfbehandeling en -technieken. Daarnaast ook vrij werk om zo je eigen stijl te ontwikkelen. Charles Michels is bevoegd docent beeldende vorming. In de cursussen werken mensen met veel ervaring naast mensen die net beginnen met schilderen of tekenen: ieder werkt aan dezelfde opdracht op zijn/haar eigen niveau.