Stembevrijding Door Ellen Starmans & Caroline

Voor wie wat meer de diepte in wil. Spannend én bevrijdend.

Docent

Ellen Starmans

Ellen Starmans

Mijn naam is Ellen Starmans en ik zing. Dat doe ik heel graag, want ik word er blij van. Ik word ook heel blij van andere mensen die zingen. Daar help ik ze graag bij, ook als iemand denkt dat ie niet kan zingen, want daar geloof ik niet in. Iedereen kan zingen.

Na mijn afstuderen aan het conservatorium van Maastricht, ben ik muziekles gaan geven op een middelbare vrije school. Daar heb ik 5 jaar met veel plezier gewerkt. Toen kwam stembevrijding op m’n pad. Wat een heerlijke manier van zingen: Oordeelloos, moeiteloos je muziek uit je laten stromen.

Ik ben op zoek naar manieren om meer mensen aan het zingen te krijgen, want stukje bij beetje dreigt dat te verdwijnen uit onze maatschappij, terwijl het zoveel vreugde oplevert. Daarom geef ik muziek op schoot. Je kunt niet jong genoeg beginnen, want het is heerlijk om samen met je kind te genieten van muziek. Om samen te spelen, te zingen, te luisteren en te ontspannen. Ook geef ik cursussen apenkooizingen, voor zowel volwassenen als kinderen. Je kent het wel van de basisschool, spelen, maar dan met je stem. Daarnaast geef ik samen met Caroline stembevrijding, voor wie wat meer de diepte in wil. Spannend én bevrijdend. Je kunt ook bij mij terecht voor individuele sessies stembevrijding.

Lesdagen dinsdag, woensdag, zaterdag
Locatie GIGANT