Songwritingcoaching

Songwritingcoaching Losse lessen en ook songwritingtrajecten op maat

 
22:00 - 16:00

Voor iedereen van 13 jaar en ouder die liedjes wil leren schrijven met behulp van een duidelijke methodiek.

 

In de les werk je met Nils Westerhoff aan je eerste eigen song, bouw je deze vanaf de bodem op of je werkt verder aan de songs die je al eens hebt gemaakt. Je bewandelt alle wegen van mogelijkheden en obstakels. Je zult ongetwijfeld fouten maken en je gaat goede en slechte content schrijven om uiteindelijk de ware identiteit van jezelf als songwriter naar boven te halen. Songwriting is DOEN en dan leren van de dingen die je maakt. Het is niet noodzakelijk om een instrument te spelen.

Deze lessen kun je los boeken maar we bieden ook songwritingtrajecten op maat.

https://www.vocalcenter.nl/premium-coaching/premium-songwriting

Docent

Nils Westerhoff

Nils Westerhoff

Nils geeft zangles in Apeldoorn en zangles in Deventer en doet dit al sinds 2012. Hij studeerde af aan het ArtEZ Conservatorium. En na de opleiding bij Vocal Center te hebben gevolgd kan hij je nóg beter helpen om vocaal meer uit jezelf en jouw stem te halen.

“Vocalisten helpen om meer uit zichzelf te halen en hen versteld te laten staan van hun eigen kunnen is een van de mooiste dingen om te doen.”

PODIUMERVARING

Nils Westerhoff is zanger, gitarist en songwriter. Nils zingt en speelt al 17 jaar. Naast de podiumervaring die hij opdeed aan het conservatorium heeft Nils in verschillende bandprojecten gespeeld waar hij liedjes voor schreef in de genres pop, country, folk, indie en worldbeat. Ook was hij vaste invaller bij een paar coverbands en stond hij op diverse festivals en organiseerde een aantal succesvolle evenementen.

Momenteel speelt hij met zijn allround coverduo Bervoets & Westerhoff regelmatig op allerlei evenementen en feestjes. Van kroegen en tuinfeesten tot bruiloften en kerstborrels. Op gitaar en piano spelen en zingen ze alle grote hits. Waaronder Duitse schlagers, kersthits, smartlappen. Maar vooral evergreens en guilty pleasures uit de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s tot nu.

Ook functioneert hij als gitarist, co-writer en backingvocalist in de nieuwste theatershow ‘Femme Façade’ van cabaretière Janneke Jager en tourt door het land.

Lesdagen Vrijdag
Locatie Gigant