Pianoles - privélessen

Pianoles - privélessen Door PianoBeat

Nog niet tevreden over je pianospel en heb je meer tips en begeleiding nodig? Dan is het nemen van pianolessen in Apeldoorn bij PianoBeat iets voor jou!  

Het is mogelijk een gratis proefles aan te vragen.

 

Wij zijn Anne Keizer, Reitse Giesbers en Levi Ram. We brengen als pianodocent graag onze passie over aan leerlingen in Apeldoorn! 

Eenieder met passie voor pianospelen is welkom bij onze muzieklessen. We geven les aan mensen van alle leeftijden en met elk instapniveau. 

Tijdens de pianolessen staat gevoel centraal. Kennis en theorie komen spelenderwijs aan bod. We behandelen tijdens de lessen o.a.:

  • Houding/vingersetting/techniek: met een juiste houding en vingersetting gaat het aanleren van liedjes makkelijker.
  • Akkoorden leren spelen: het aanleren van akkoorden, spelen van akkoordenschema's van een lied van bijv. je favoriete artiest!
  • Componeren en songwriting: indien je naar eigen keuze 4 willekeurige akkoorden speelt kan het al gauw beginnen te klinken als het liedje, wij helpen je graag verder op weg!
  • En veel meer.

Kijk voor meer informatie op de website van PianoBeat

Docenten

Reitse Giesbers

Reitse Giesbers

Heb je een passie voor zingen en wil je hier iets meer mee doen? Dan is het nemen van zangles in Apeldoorn bij VoiceBeat misschien iets voor jou!

Een moderne manier van lesgeven, waarin de basis van ademhaling en ademsteun wordt behandeld en de nadruk ligt op creatieve aspecten zoals: dynamiek, timing, tekstinterpretatie, beleving en het leren zuiver te zingen. Jong of oud, puur voor het plezier of ambitiegericht, beginnend of gevorderd. Voor iedereen is plaats.

De lessen worden gegeven door Reitse Giesbers, die na zijn studie aan de Herman Brood Academie o.a te zien was in ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ (Ned.3). Momenteel geeft hij ook zangles op de Babette Labeij Music Academy.
Bij VoiceBeat is het mogelijk toe te werken naar optredens, te zingen in een popkoor of in een Vocal Class. Ook is het mogelijk een studio opname te maken.

Lesdagen woensdag, donderdag, vrijdag
Locatie GIGANT
Anne Keizer - PianoBeat

Anne Keizer - PianoBeat

Anne Keizer 

Mijn naam is Anne Keizer,  ik ben pianiste en pianodocent. Je kunt me wellicht gezien hebben bij The Voice Kids. Hierna begon ik met het geven van pianolessen en startte ik aan de studie 'Jazz&pop piano' aan het Conservatorium.

Na mijn deelname aan The Voice kids, waar ik veel leerde van mijn coach Marco Borsato, mocht ik in het voorprogramma staan van Roel van Velzen. Ook speelde ik mee in de 1000 spiegels tour van Marco Borsato en deed ik veel pianoconcours.  

Wanneer je mij hebt zien optreden dan is het je wellicht opgevallen, ik heb een visuele beperking. Hierdoor heb ik een zeer goed ontwikkeld gehoor, dit noemen we een 'absoluut gehoor'.  In de praktijk betekent dit dat wanneer ik een lied hoor, ik hem meteen na kan spelen en daarbij ook weet wat ik speel (akkoorden, noten). Op het conservatorium wist ik mijn muziektheorie al gauw succesvol af te sluiten.  

Jou dit alles uitleggen tijdens de pianolessen in Apeldoorn is wat ik leuk vind, dit doe ik op een heldere manier, met geduld en enthousiasme/passie. Spreekt jou dit aan? Dan lijkt het me leuk kennis te maken tijdens een proefles!

 

Reitse Giesbers: ''We buigen Anne haar 'beperking' graag om in een uniek talent om van jou een betere pianist te maken (al gebruikt Anne soms voor zichzelf een hulpmiddel, zoals notenschrift in reliëf)''

 

Leerling Carinda: ''Anne geeft op een heel flexibele, prettige wijze pianoles. Ze probeert zoveel mogelijk aan te sluiten bij wat je zelf graag zou willen spelen. De basis keert vaak terug als huiswerk, met daarbij iedere keer wat nieuws als stapje verder.''