NAH theater

NAH theater Voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel

 
woensdag
11 september
10:00 - 11:30
1,5 uur

WirWar
Theatergroep WirWar is een groep voor en door vrijwilligers met NAH die inhoudelijk wordt ondersteund door professionele theatermakers en medewerkers van MEE Veluwe en GIGANT. Met het theaterproject wil de werkgroep een productie voor en door mensen met NAH realiseren. Het project is bedoeld ter inspiratie, zorgt voor participatie en geeft informatie over leven met NAH.

In juni speelde deze theatergroep een bijzondere, confronterende, ontroerende voorstelling vol humor en deze voorstelling is te boeken!

Bent u nieuw? Meld u dan aan via het inschrijfformulier. Na een intake wordt beslist of u deel kunt nemen. Voor vragen kunt u terecht bij Nienke Goossens, theaterdocent GIGANT, markant in cultuur via 06-25041394 of per e-mail naar sterrendans@ziggo.nl. Locatie: GIGANT, Nieuwstraat 377.

Leeftijd: 18 jaar en ouder
Startdatum: woensdag 11 september 2019
Lesdag/tijd: 10:00 - 11.30 uur
Docenten: Nienke Goossens & Aad van der Waal
Aantal lessen: 18 lessen
Prijs: € 123,50

De eerste les is een open les.

Docent

Nienke Goossens

Nienke Goossens

Danspraktijk Sterrendans – spelen, dansen en creëren.

Van kinds af aan ben ik beweging en kijk ik naar beweging. Het was een logische stap om de opleiding creatieve therapie dans te volgen. Ik heb daar veel geleerd over de betekenis van beweging en geleerd zelf dansen te maken. Daarna in het werkveld heb ik me verder verdiept in het geven van dans en theaterlessen. Ik vind het leuk om dans vorm te geven middels heldere en beeldende vormen.

Bij de lessen van Sterrendans gaat het om spelen en dansen. Je krijgt dansexpressie en spellessen.
Je leert middels dans en theater om uitdrukking te geven aan opdrachten en eigen ideeën. Er wordt in solo’s, duo’s en in de groep gewerkt. Ik vind het van grote waarde in de les dat de cursist voelt en meemaakt wat hij doet, zodat hij zelf kan leren creëren. Ook het kijken naar de ander, samenwerken en hiervan leren, vind ik belangrijk. We spelen en dansen door de les!
In de lessen wordt vaak naar een kleine voorstelling gewerkt.

Lesdagen woensdag
Locatie GIGANT