The Upcoming - Urban & EDM

The Upcoming - Urban & EDM door Dutch DJ World

 
Jongeren
Volwassen

Aanstormend DJ- en producer talent opgelet! Gigant zet samen met Dutch DJ World een ontwikkelingstraject op voor upcoming Urban & EDM artiesten. Dit 6 maanden durende traject start in januari in de Dutch DJ World studio’s en is bedoeld om deelnemers alle facetten van het artiestenbestaan te leren en om ze klaar te stomen voor het leven als artiest.

Ben jij gepassioneerd, is het maken en performen van muziek je op het lijf geschreven en ben je al in staat om een eigen track te produceren, maar heb je net dat laatste steuntje in de rug nodig om jouw track tot een hoger level te krijgen, dan is The Upcoming zeker iets voor jou.

Samen met 5 andere Urban of EDM artiesten (afhankelijk van jouw inschrijving) volg jij gedurende 6 maanden uiteenlopende workshops en werk jij onder professionele begeleiding aan jouw muzikale carrière.

De onderwerpen Arrangement en Muziektheorie, Professionele Afmixing en kennis van de hedendaagse muziekindustrie zullen onder andere voorkomen in het programma.

De lessen worden gegeven door verschillende professionals uit het vak. Producers, artiestenmanagers en labeleigenaren zullen jou helpen om jouw dromen waar te maken.

Tijdens het traject zullen er opnames gemaakt worden voor the Upcoming vlog. Daarin kan de buitenwereld meekijken met de voortgang van de deelnemers.

Als klap op de vuurpijl mag jij jouw talent naast jouw favoriete Urban en EDM artiesten vertonen tijdens een tweetal nieuwe clubnights op de kalender van Gigant.

Om te kunnen garanderen dat de deelnemers elkaar tijdens het traject versterken, zal er na inschrijving een auditieronde plaatsvinden. Door middel van een kort filmpje van jezelf en een demo van jouw werk, vragen wij jou om ons te overtuigen van dat jij helemaal thuishoort in dit unieke programma.

De kosten voor deelname zijn €249. Inschrijven kan via deze link.

Docent

Dutch DJ World

Dutch DJ World

Dutch DJ World is dé plek om je te ontwikkelen als DJ of Producer. Of je al als professional actief bent of kennis wilt maken met de wereld van elektronische muziek, bij Dutch DJ World word je met open armen ontvangen! Ervaren docenten uit het werkveld leren jou dé tips & tricks die jou helpen je doel te bereiken!

Lesdagen maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag
Locatie GIGANT