Zeefdrukken

Zeefdrukken Door Marieke Smink

 
Kinderen
Jongeren

Tijdens deze workshop kun je je eigen t-shirt leren bedrukken met een echte zeef. Eerst krijg je uitleg over de zeefdruktechniek, daarna ga je een oefenlapje bedrukken. Wanneer je weet hoe het werkt ben je klaar voor het echte werk en ga je naar eigen ontwerp een t-shirt bedrukken zodat je overal de show steelt.

Deze workshop kan aan maximaal 10 kinderen vanaf 9 jaar gegeven worden en vindt plaats bij Kunst & stijl.
Leuk voor een kinderfeestje of juist wanneer je iets gezelligs wilt doen met vrienden en vriendinnen.

De workshop kost €15 per kind, exclusief t-shirt, inclusief overig materiaal, drinken en wat lekkers.
De workshop zeefdrukken duurt 2 uur.

In overleg kun je zelf een t-shirt meenemen of je koopt er eentje voor €5,00 extra bij Kunst & stijl.

Docent

Marieke Smink

Marieke Smink

In 1998 heb ik aan de Hoge School Leeuwarden de opleiding Kunst & Design afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik kennis opgedaan van zowel het ontwerpen als vele textiele werkvormen. Vervolgens heb ik mijn kennis toegepast in het bedrijfsleven als dessin ontwerpster en stylist.

In 2004 heb ik de opleiding tot eerstegraads docent beeldende vakken aan Windesheim in Zwolle gevolgd en mij verder ontwikkeld als beeldend kunstenaar en docente. Daarnaast heb ik ook diverse cursussen en masterclasses gevolgd om mij meer te specialiseren.

Tegenwoordig werk ik als freelance docente voor diverse centra voor de kunsten en heb ik een eigen bedrijf op het gebied van Kunst & Educatie, zowel op locatie als in eigen atelier. Ik ben gespecialiseerd in stofontwerp, verf- en druktechnieken, vilten, transfertechnieken en experimentele naaitechnieken. Daarnaast ontwikkel ik geef ik textiel en beeldende lessen voor het onderwijs en geef ik al jaren mode- gerelateerde cursussen en lessen aan kinderen en jongeren

De overige tijd besteed ik aan het ontwikkelen van mijn eigen beeldend werk. Ik exposeer op diverse plekken en ben daarnaast verbonden als kunstenaar aan galerie Huis ter Heide.