Méli-Mélo

Méli-Mélo o.l.v. Anneke Frankenberg

Méli-Mélo (Frans voor mengelmoes) bestaat vijftien jaar. Het is een muziekensemble voor volwassenen en als zodanig verbonden aan GIGANT, markant in cultuur. Het ensemble staat onder leiding van Anneke Frankenberg, professioneel muziekdocent en violist van het Charivari trio.

Het ensemble telt nu acht instrumentalisten (piano, contrabas, accordeon, viool, klarinet, dwarsfluit, mandoline). We spelen wereldmuziek ofwel volksmuziek uit alle delen van de wereld, in ons geval vooral Oost-Europa en Latijns-Amerika.

Uitgangspunt is steeds een melodie met akkoorden waarmee we tijdens onze repetities (iedere maandagavond) eigen arrangementen maken. We treden onder andere op bij culturele manifestaties in Apeldoorn en omstreken. Zo zijn we te zien en te horen op de jaarlijkse Culturele pleinmarkt en de muziektent van het Oranjepark Apeldoorn. 

We zijn nog op zoek naar een zanger(es), liefst in combinatie met het bespelen van een instrument, en naar nieuwe instrumentalisten. Vooral gitaar, percussie, dwarsfluit en klarinet zijn welkom. Lijkt dit je leuk, meld je dan via onze website.

Docent

Méli-Mélo

Méli-Mélo (Frans voor mengelmoes) bestaat ruim tien jaar. Het is een muziekensemble voor volwassenen en als zodanig verbonden aan GIGANT, markant in cultuur.