Koorcoaching

Koorcoaching

 
22:00 - 16:00

Geschikt voor alle koren/zanggroepen die hun kennis over zingen willen opfrissen en hun energie een boost willlen geven.

Koor Coaching van Vocal Center houdt in dat het complete koor een 15 minuten durende introductie van de Vocal Essence® Singing Methode met beamer krijgt, waarbij de nadruk wordt gelegd op energie leveren en de keuzes van stemkarakter 1, 2 of 3 . Kun je tot drie tellen? Dan snap je deze methodiek. Er wordt verteld over mogelijkheden en beperkingen van de stem waardoor keuzes makkelijker gemaakt kunnen worden. Dan zo snel mogelijk jullie repertoire onder handen nemen!

https://www.vocalcenter.nl/zangworkshops/koor-coaching

Docent

Nils Westerhoff

Nils Westerhoff

Nils geeft zangles in Apeldoorn en zangles in Deventer en doet dit al sinds 2012. Hij studeerde af aan het ArtEZ Conservatorium. En na de opleiding bij Vocal Center te hebben gevolgd kan hij je nóg beter helpen om vocaal meer uit jezelf en jouw stem te halen.

“Vocalisten helpen om meer uit zichzelf te halen en hen versteld te laten staan van hun eigen kunnen is een van de mooiste dingen om te doen.”

PODIUMERVARING

Nils Westerhoff is zanger, gitarist en songwriter. Nils zingt en speelt al 17 jaar. Naast de podiumervaring die hij opdeed aan het conservatorium heeft Nils in verschillende bandprojecten gespeeld waar hij liedjes voor schreef in de genres pop, country, folk, indie en worldbeat. Ook was hij vaste invaller bij een paar coverbands en stond hij op diverse festivals en organiseerde een aantal succesvolle evenementen.

Momenteel speelt hij met zijn allround coverduo Bervoets & Westerhoff regelmatig op allerlei evenementen en feestjes. Van kroegen en tuinfeesten tot bruiloften en kerstborrels. Op gitaar en piano spelen en zingen ze alle grote hits. Waaronder Duitse schlagers, kersthits, smartlappen. Maar vooral evergreens en guilty pleasures uit de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s tot nu.

Ook functioneert hij als gitarist, co-writer en backingvocalist in de nieuwste theatershow ‘Femme Façade’ van cabaretière Janneke Jager en tourt door het land.

Lesdagen Vrijdag
Locatie Gigant