Kleywerk Atelier donderdag

Kleywerk Atelier donderdag Door Kleywerk

Donderdagochtend, 2 docenten, draaien & handvormen

Leeftijd: vanaf 18 jaar

Locatie: Lokaal 2.03 bij Gigant, markant in cultuur, Nieuwstraat 377 te Apeldoorn

Tijd: 9:30-12:00 uur

Dag: donderdagochtend

Aantal lessen: 11

Prijs: € 242,- incl. BTW en gebruik van grondstoffen. Exclusief brood klei van € 24,00 waar de stookkosten bij inbegrepen zijn.

Start: donderdag 24 september, 17 december 2020, 25 maart 2021

Inhoud: In deze cursus van elf lessen wordt vooraf gevraagd of u begeleiding wilt bij eigen inspiratie of wilt werken aan een opdracht. Bij opdrachten gaat het om verbeelden, techniek, glazuurkennis en het kennis maken met werk van andere keramisten en vormgevers. Ook is het mogelijk om in deze serie kennis te maken met de beginselen van het draaien op een pottenbakkersschijf, of gedane ervaring te verfijnen. Aan bod komen centreren, een wand optrekken en vormgeven aan het gedraaide werk. We beginnen met de cilindervorm en gaan verder met de komvorm en het draaien van een bord.

Contact: mail naar ella@kleywerk.nl

Docent

Mariëlla Koenders en Pascale van den Berge

Mariëlla Koenders en Pascale van den Berge

Kleywerk is een samenwerking tussen Mariëlla Koenders en Pascale van den Berge. Samen geven wij cursussen en workshops voor alle leeftijden.

Van draaien op een pottenbakkersschijf tot handvormen, van kleiverf tot plateelschilderen, het kan allemaal bij Kleywerk!

Door samenwerkingen met scholen wordt het speelveld van Kleywerk weer een stapje groter. Binnenschools, buitenschools tot letterlijk buiten de school; het mooi maken van het schoolplein; kley tot in de schooltuin!

Onze lessen en workshops geven wij zowel overdag als ’s avonds en af en toe op een zaterdag.

Lesdagen maandag, dinsdag, woensdag, donderdag
Locatie GIGANT