Choir Sessions (zaterdag)

Choir Sessions (zaterdag) Door Reitse Giesbers

Choir Sessions vinden maandelijks plaats met elke maand een andere artiest of ander thema. Je schrijft je in per keer. Ideaal dus voor als je je niet wil of kan binden aan een zangroep, buiten Apeldoorn woont of zin hebt om meerstemmig te zingen.

Docent

Reitse Giesbers

Reitse Giesbers

Heb je een passie voor zingen en wil je hier iets meer mee doen? Dan is het nemen van zangles in Apeldoorn bij VoiceBeat misschien iets voor jou!

Een moderne manier van lesgeven, waarin de basis van ademhaling en ademsteun wordt behandeld en de nadruk ligt op creatieve aspecten zoals: dynamiek, timing, tekstinterpretatie, beleving en het leren zuiver te zingen. Jong of oud, puur voor het plezier of ambitiegericht, beginnend of gevorderd. Voor iedereen is plaats.

De lessen worden gegeven door Reitse Giesbers, die na zijn studie aan de Herman Brood Academie o.a te zien was in ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ (Ned.3). Momenteel geeft hij ook zangles op de Babette Labeij Music Academy.
Bij VoiceBeat is het mogelijk toe te werken naar optredens, te zingen in een popkoor of in een Vocal Class. Ook is het mogelijk een studio opname te maken.

Lesdagen woensdag, donderdag, vrijdag
Locatie GIGANT