Blij met Taal-schrijfcafé

Blij met Taal-schrijfcafé door Ingrid Blijenberg

 
vrijdag
21 september
14:00 - 16:00

Wat is het Schrijfcafé?

Schrijven in het café van GIGANT geïnspireerd door een schrijfopdracht en onder het genot van koffie of thee. Na het schrijven deel je de tekst met de andere deelnemers en krijg je feedback op je tekst. Als je schrijven leuk vindt, kun je meedoen. Ervaring is dus niet nodig.

Data in 2019:     6 september, 4 oktober, 1 november en 13 december

Data in 2020:     24 januari, 14 februari, 6 maart, 17 april, 15 mei, 5 juni, 26 juni

 

vrijdag: 14.00-16.00 uur.

Locatie: Café GIGANT, Nieuwstraat 377, Apeldoorn

 

  • Bij aanschaf van een knipkaart*) is de prijs 15 euro. Losse deelname is 17,50 euro per bijeenkomst. Lekkere koffie en thee zijn tijdens het Schrijfcafé inbegrepen.
  • Het is fijn als je 10 minuten voor aanvang aanwezig bent. Neem pen en papier of laptop mee.
  • Het Schrijfcafé is een huiswerkvrije activiteit.  Aanmelden mag, maar hoeft niet. Check voor je wil komen altijd de website. Mocht het onverhoopt een keer niet doorgaan, dan staat dat hier vermeld.

*) De knipkaart kost 90 euro en dan kun je 6 keer meedoen. De knipkaart is persoonlijk en geldig in het seizoen 2019-2020.

Lees hier het artikel in het Apeldoorns stadsblad.

Lees hier een artikel over het Schrijfcafé op In de Buurt.

Docent

Ingrid Blijenberg

Ingrid Blijenberg

Zo lang ik me kan herinneren ben ik blij met taal. Al jong ben ik geboeid door de verschijningsvormen van taal. Taal voor vergaderingen, taal voor reclame, taal voor poëzie, taal voor een roman en bij elk van deze soorten hoort een ontvanger. Mijn liefde voor taal delen en zorgen dat jij ook blij bent met taal, dat is mijn passie.

Lesdagen maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag
Locatie GIGANT