Workshop Zeefdrukken

Dag en tijd van de workshop op aanvraag.

Zeefdruk is een erg leuke techniek om individueel of in groepsverband te doen. Tijdens deze kennismakingsworkshop kun je een t-shirt of tas bedrukken of gewoon lekker experimenteren op papier. De workshop duurt 2,5 uur en is geschikt voor zowel kinderen, jongeren als volwassenen. (Kinderen jonger dan 12 in overleg of samen met een ouder.)

U kunt zich individueel opgeven, bij voldoende animo wordt dan in overleg de workshop gepland. Het is ook mogelijk om met een een groepje te komen zeefdrukken om bv. een sjaal, kussen, tas of t-shirt te bedrukken. Minimaal 5 personen.

De kosten van de workshop bedragen € 40,- inclusief alle materialen en koffie of thee.

Ga voor aanmelden naar de website van Kunst & stijl (Marieke Smink). 

Marieke Smink

Marieke Smink

In 1998 heb ik aan de Hoge School Leeuwarden de opleiding Kunst & Design afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik kennis opgedaan van zowel het ontwerpen als vele textiele werkvormen. Vervolgens heb ik mijn kennis toegepast in het bedrijfsleven als dessin ontwerpster en stylist.

In 2004 heb ik de opleiding tot eerstegraads docent beeldende vakken aan Windesheim in Zwolle gevolgd en mij verder ontwikkeld als beeldend kunstenaar en docente. Daarnaast heb ik ook diverse cursussen en masterclasses gevolgd om mij meer te specialiseren.

Tegenwoordig werk ik als freelance docente voor diverse centra voor de kunsten en heb ik een eigen bedrijf op het gebied van Kunst & Educatie, zowel op locatie als in eigen atelier. Ik ben gespecialiseerd in stofontwerp, verf- en druktechnieken, vilten, transfertechnieken en experimentele naaitechnieken. Daarnaast ontwikkel ik geef ik textiel en beeldende lessen voor het onderwijs en geef ik al jaren mode- gerelateerde cursussen en lessen aan kinderen en jongeren

De overige tijd besteed ik aan het ontwikkelen van mijn eigen beeldend werk. Ik exposeer op diverse plekken en ben daarnaast verbonden als kunstenaar aan galerie Huis ter Heide.