Workshop portretfotografie

Ben je gek op fotografie? Vind je mensen fotograferen één van de allerleukste dingen, maar zou je hier wel wat meer over willen leren? En wil je net wat verder gaan dan een portret in de tuin? In deze workshop leren wij, Rudy en Manon, jou de fijne kneepjes van het maken van een studioportret met flitslicht. Een dag gevuld met fotografie en gezelligheid gegarandeerd!

In deze workshop beginnen we met een stuk theorie aan de hand van onder andere de volgende vragen:

  • Welke fotografen zijn voorbeelden van meesters met licht?
  • Wat is de werking van licht en flitslicht?
  • Hoe werkt je camera hierbij?
  • Hoe maak je nu echt een mooi portret in de studio?

Daarna gaan we aan de slag in de studio, door eerst te oefenen en vervolgens echte modellen te fotograferen. Aan het einde van deze workshop studioportret weet jij hoe je licht inzet voor het beste resultaat en hoe je mooie studioportretten kan maken.

Rudy Blom en Manon van Bochove, beide professioneel fotograaf en docent fotografie, delen in deze workshop al hun kennis met je en geven feedback op de door jou gemaakte foto’s, zodat je in de workshop zelf al je foto’s ziet verbeteren.

Datum: zaterdag 25 november 2023, ochtend en middag

Kosten: €149,00

Aanmelden kan via het inschrijfformulier.

Manon van Bochove

Manon van Bochove

Ik fotografeer al sinds ik een camera vast kan houden. Twee jaar geleden ben ik afgestudeerd van de opleiding Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie en nu ben ik werkzaam als fotograaf met mijn eigen bedrijf By Manon vB Fotografie, waarmee ik voor veel verschillende bedrijven en particulieren werk. Fotografie is echt mijn passie, en ik deel dit dan ook graag met anderen!

Rudy Blom

Rudy Blom

Ik ben Rudy Blom (1969). Na een lange carrière in de financiële sector, heb ik een jaar of 15 geleden besloten om mijn werk te gaan maken van waar ik als tiener al blij van werd, namelijk fotografie. Ik heb een vierjarige opleiding aan de FotoAcademie in Amsterdam gedaan omdat ik niet alleen technisch goede foto’s wilde kunnen maken, maar vooral ook creatief wilde leren fotograferen. Sinds 2009 ben ik freelance fotograaf, gespecialiseerd in documentaire-, landschaps- en portretfotografie. Sinds 2014 geef daarnaast ook les als freelance docent aan HBO-fotografiestudenten. En nu dus ook aan hobbyfotografen die beter willen leren fotograferen!

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement