Vocal Class Kids

Naast privé en duo zanglessen kun je bij VoiceBeat ook terecht voor groepslessen. Bij de VoiceBeat Vocal Classes werk je aan 3 stemmige arrangementen. Naast dat je een uur zangplezier hebt, waarin meerdere leuke en leerzame oefeningen gedaan worden, zal je  een mooi eindresultaat neerzetten. We zingen vooral songs van nu maar ook classics komen voorbij. Ook werken we vaak toe naar optredens. Het is leerzaam en leuk om met mensen te zingen van jouw niveau en met wie je een muzikale klik hebt! De repetities vinden plaats in de Gigant.

De lessen worden gegeven op woensdagavond 2 x per maand.

VoiceBeat is onderdeel van The BeatAcademy.

Noah Jaora (Voice Beat)

Noah Jaora (Voice Beat)

Mijn naam is Noah Jaora, ik kwam op vroege leeftijd al in aanraking met muziek: mijn vader was lange tijd beroepsgitarist en mijn moeder Jazz zangeres. Zo groeide ik op met soul-, funk-, rock- en allerlei type muziek. Gestimuleerd door vele muzieklessen ontwikkelde ik me tot: (bas)gitarist, zanger en producer.

Al gauw wist ik dat ik verder wilde in de muziek. Op latere leeftijd volgde ik de opleiding ‘Muziek’ aan Rijn IJssel waar ik les kreeg van muzikanten uit het vak.  Als zanger/artiest stond ik in het voorprogramma van ‘Massada’ en ‘Kenny B’ en trad ik op in zalen zoals Gigant en ’t Oude Pothuys. Daarnaast kwam mijn muziek in de befaamde ‘ ‘Soul ‘n’ The City’- playlist terecht (375.000 beluisteraars).

Voor mij is een combinatie van lesgeven en optreden de perfecte mix. Ik help mijn leerlingen graag bij het (verder) ontwikkelen van de zangstem en typeer mezelf als een begripvolle, meedenkende en enthousiaste zangdocent.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...