Vocal Class Few Voices

Naast privé en duo zanglessen kun je bij VoiceBeat ook terecht voor groepslessen. Bij de VoiceBeat Vocal Classes werk je aan 3 stemmige arrangementen. Naast dat je een uur zangplezier hebt, waarin meerdere leuke en leerzame oefeningen gedaan worden, zal je een mooi eindresultaat neerzetten. We zingen vooral songs van nu maar ook classics komen voorbij. Ook werken we vaak toe naar optredens. Het is leerzaam en leuk om met mensen te zingen van jouw niveau en met wie je een muzikale klik hebt! De repetities vinden plaats in GIGANT.

De lessen vinden om de week plaats en worden gegeven door Timmy van Lingen. Deze Vocal Class groep kenmerkt zich door de kleine bezetting. Hierdoor is er ruimte voor individuele aandacht.

Timmy van Lingen

Timmy zijn muzikale carrière is begonnen bij het Vara Kinderen voor Kinderen Songfestival waarin hij Gelderland mocht vertegenwoordigen in de landelijke finale met het nummer ‘Elk dier’ geschreven door Robert Long. Als kind en tiener speelde hij in verschillende musicals en was hij wekelijks op tv te zien in het populaire programma de Jetix Karaoke-show, gepresenteerd door Sita Vermeulen en Co Rowald. In 2017 werd hij 6e bij de populaire talentjacht ‘Idols’.

Als docent is Timmy enthousiast, positief ingesteld en in zijn lessen ligt de nadruk op plezier maken en het maken van mooie muzikale stappen. Timmy geeft bij VoiceBeat op de dindsdag zowel privé -als groepslessen. Naast het lesgeven zingt Timmy in verschillende bands/shows en wordt hij regelmatig gevraagd als backing vocalist bij verschillende Nederlandse artiesten.