Tekenen en schilderen

In deze cursus staat het werken naar je eigen vermogen centraal. De docent zal je hierbij stimuleren om je eigen creatieve grenzen te verleggen.

Tijden: 9:30 tot 12:00
Kosten: 15 lessen € 300 | 30 lessen € 560 exclusief materiaal
Benodigdheden: Basis teken en schildermaterialen zijn aanwezig | Aanschaf in overleg met de docent.
Locatie: lokaal 2.04
Soort aanbod: les
Startdata: half september
Duur: 30 lessen per seizoen van september tot mei

Aan de hand van verschillende thema’s en projecten die zowel het kijken, als de verbeelding stimuleren, maak je tekeningen en schilderijen in diverse formaten en met verschillende technieken. Materialen zoals houtskool en pastelkrijt, acryl en aquarelverf, potloden, pen en inkt.

Er wordt aandacht besteed aan compositie, kleurgebruik, abstractie, werkelijkheid en aan de technische mogelijkheden die de materialen hebben.

Instromen is op ieder moment mogelijk, mits de cursus niet vol is. Het maximum aantal cursisten is 12 personen. Bij instroming wordt er alleen voor het aantal lessen waar aan wordt deelgenomen betaald.

Aanmelden kan via de website: magdabuijs.nl

Magda Buijs

Magda Buijs

Ik heb een bijzondere affiniteit met schepen. In mijn werk zijn dan ook vaak schepen te zien. Naast mijn vrije werk schilder ik ook zeilschepen in opdracht. Ik heb ruim tien jaar in Portugal, drie jaar in Spanje en drie jaar in Egypte schildervakanties begeleid. In die jaren heb ik zelf ook op locatie geschilderd.

Ik ben docent beeldend en geef bij GIGANT cursussen tekenen en schilderen aan volwassenen. Mijn specialisatie is aquarelleren. Naast de cursussen bij GIGANT geef ik ook les bij de Leeuwenkuil in Deventer.

Kort CV:

  • Opleiding ABK Arnhem, (academie voor beeldende kunsten) tekenen, schilderen, grafiek en fotografie.
  • Cursus creatief pedagische bijscholing
  • Benoembaarheidsverklaring textiel

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement