Stembevrijding

Ontgrendel je stem en laat jouw lied vrij. Dat is spannend én bevrijdend.

Stembevrijding is een helende en diepgaande reis naar dat deel in ons dat wil zingen. Wij geloven dat er in ieder hart een onuitblusbaar lied schuilt. Het vergt moed om dat lied uit zijn schuilplaats tevoorschijn te laten komen. Veel mensen durven niet (meer) te zingen, omdat ze denken dat hun lied aan allerlei voorwaarden moet voldoen. Hoe zou het zijn om zonder noten en tekst, voorbij alle oordelen een lied te zingen? Tijdens de workshops stembevrijding, is er volop ruimte om te zingen wat er in ons leeft, gewoon precies zoals het is. De stem is een directe ingang tot alles wat we voelen. Bij stembevrijding mag alles gehoord en gezien worden. Daarbij is geen klank verkeerd. Het is een intuïtieve manier van zingen waarbij we gaandeweg de ruimte en diepte van onze stem ontdekken.

Vanaf dinsdag 17 september start van 20.00 – 22.00 uur een serie van vijf stembevrijdingsworkshops voor beginners. Op dinsdag 29 oktober start een serie van zeven stembevrijdingsworkshops voor gevorderden. Alleen mensen die al eerder aan stembevrijding/stemexpressie hebben gedaan, kunnen hieraan meedoen. Stuur voor opgave en informatie een mail naar: develuwsestembevrijders@gmail.com

Ellen & Caroline

Ellen & Caroline

Ellen Starmans en Caroline Sparenburg hebben de tweejarige stembevrijdingsopleiding bij Jan Kortie gevolgd. Sinds 2015 vormen zij het duo De Veluwse Stembevrijders en geven zij stembevrijdingsworkshops en organiseren zij mantra-avonden. Hun missie is om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van zingen. Ellen is muziekdocent en geeft in Apeldoorn ook Muziek op schoot. Voor individuele sessies stembevrijding is zij beschikbaar. Caroline heeft een passie voor zingen. In stembevrijding heeft zij haar ideale manier van zingen gevonden, die ze graag met anderen wil delen.

 

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...