Popkoor GIGANT(isch)

Popkoor GIGANT(isch) zal om de week, onder leiding van Reitse Giesbers, op zaterdag repeteren in GIGANT.
Repertoire: veel meerstemmige popmuziek, waarvan Reitse zelf de koor arrangementen schrijft. Naast hits van nu komen ook classics voorbij en zal het een leuke mix zijn van ballads en uptempo nummers.

Het is mogelijk bij dit koor om per nummer van stemgroep te wisselen. Het koor zal bestaan uit drie stemgroepen. In dit koor werk je ook toe naar leuke optredens!

Reitse Giesbers (The BeatAcademy)

Reitse Giesbers (The BeatAcademy)

Heb je een passie voor zingen en wil je hier iets meer mee doen? Dan is het nemen van zangles in Apeldoorn bij VoiceBeat misschien iets voor jou!

Een moderne manier van lesgeven, waarin de basis van ademhaling en ademsteun wordt behandeld en de nadruk ligt op creatieve aspecten zoals: dynamiek, timing, tekstinterpretatie, beleving en het leren zuiver te zingen. Jong of oud, puur voor het plezier of ambitiegericht, beginnend of gevorderd. Voor iedereen is plaats.

De lessen worden gegeven door Reitse Giesbers, die na zijn studie aan de Herman Brood Academie o.a te zien was in ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ (Ned.3). Momenteel geeft hij ook zangles op de Babette Labeij Music Academy.
Bij VoiceBeat is het mogelijk toe te werken naar optredens, te zingen in een popkoor of in een Vocal Class. Ook is het mogelijk een studio opname te maken.