Pianoles / keyboardles – pop/jazz

Pop/Jazz pianoles, keyboardles, improvisatie, harmonieleer, opnemen in Logic. Ook voor zangers & zangeressen.

De mogelijkheid scheppen om jezelf te kunnen ontwikkelen. Daarom staat de leerling centraal bij elke cursus.

Pianospelen is ontzettend leuk om te leren. En je leert alles over jouw favoriete muziek….Over jazz, pop, country, latin, soul, singer-songwriting. Leer over akkoordsymbolen, harmonieleer en improvisatie, …en alle theorie die daarmee te maken heeft. Daarnaast is er ook ruimte voor compositielessen. Het zal steeds leuker worden om te spelen! Aan jou is de keuze welke richting je uit wilt: Heb je binnenkort een optreden? ..of wil je noten leren lezen? Of ben je zanger of zangeres en wil je jezelf leren begeleiden of hoe je dat het best kunt opnemen op je iPad bijvoorbeeld?  Dan kan ik je zeker verder helpen. Iedereen kan piano leren spelen, van jong tot oud. Haal met heel veel plezier het beste uit jezelf!

De prijs € 659,- per seizoen bij 20 minuten les. (Uiteraard kan 30 minuten ook, dan gaat de prijs evenredig omhoog)

Ton Scheepers

Ton Scheepers

Mijn naam is Ton Scheepers, ik ben in 1991 afgestudeerd aan het Arnhems Conservatorium en heb jarenlang ervaring op mogen doen als  jazz/pop/piano/band-coach. Uitvoerend ben ik werkzaam als freelance pianist en keyboardspeler.

Momenteel speel ik o.a. bij P.I.E.N. met Pien Schneider, Joost Zoeteman, Lucien Matheeuwsen en Wim de Vries.  En met TML, een vocalgroup met: Liek Peters & Monic Kersten. Nieuw is 3 AM met Egbert van Gruythuyzen (drums), Maurice Smit (tenorsax). Ook speel ik regelmatig met zangeres Jolanda de Wit. Daarnaast componeer en arrangeer ik veel, dit doe ik voor mezelf maar vaak ook in opdracht.

Sinds lange tijd speel ik regelmatig bij diverse bands en orkesten en gezelschappen in binnen- en buitenland.

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement