Pianoles

Pianoles op 2 locaties in Apeldoorn:

Dianne Bolte

Dianne Bolte

Mijn naam is Dianne Bolte en ik woon in Arnhem. Sinds 1988 geef ik met veel plezier pianoles.

Pianospelen is het mooiste wat er is. Jezelf kunnen uitdrukken in klanken. Dit geeft energie en het is voeding voor de ziel.

Zelf speel ik al piano vanaf mijn 7e jaar. Na de middelbare school ging ik naar het conservatorium in Zwolle. In 1990 ben ik afgestudeerd en sinds 2005 heb ik een eigen pianopraktijk in Arnhem. Ook heb ik tijdens mijn studie klachten gehad, ontstaan door het vele spelen en hierdoor heb ik nog een andere opleiding gevolgd. Zo werk ik ook met beroepsmusici met klachten, om ze er zo spoedig mogelijk vanaf te helpen. Op dit moment werk ik ook bij de drie conservatoria van Artez om ervoor te zorgen, dat de studenten geen speelklachten ontwikkelen.

In het lesgeven is voor mij het belangrijkste, dat de leerling plezier heeft en zelf mag ontdekken wat hij het liefste speelt. Het is zijn ontdekkingsreis, waarbij hij zijn eigen creatieve mogelijkheden kan ontdekken. Waar voelt hij zich het beste bij thuis? Wat vindt hij mooi? Klassiek, jazz, pop, of liever zelf improviseren? Ook zijn er ongelooflijk veel mooie werken voor piano geschreven. Die vragen erom gespeeld te worden.

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement