Knutsel een kley(n) verhaal

Leeftijd: vanaf 6 jaar

Locatie: Lokaal 2.03

Tijden: 15:30 – 17:30 uur

Dag: donderdagmiddag

Aantal lessen: 5

Prijs: € 75,- inclusief materiaal en het bakken van de werkstukjes

Startdatum: donderdag 1 oktober 2020

Korte inhoud:

Deze korte serie lessen is voor alle kinderen die vooral klei erg leuk vinden, maar ook wel nieuwsgierig zijn naar andere materialen. Uitgangspunt in deze korte workshop is een eigen verhaaltje. Met een zelfbedacht figuurtje dat de hoofdrol speelt!Doorgang:bij minimaal 6 cursistenOpmerking:de algemene voorwaarden en privacy statement van Kleytuin zijn van toepassingAanmelden:mag via schep@kleytuin.nlCOVID-19:Helaas zijn we nog niet van het virus af. In het hele pand van Gigant, Markant in cultuur en dus ook in de leslokalen zijn de basisregels van het RIVM van toepassing. Wanneer er lessen gemist worden door een eventuele lockdown, wordt er zoveel mogelijk geprobeerd deze op een veiliger tijdstip in te halen. In principe geen cursusgeld retour.

Aanmelden/info: ella@kleywerk.nl

Mariëlla Koenders en Pascale van den Berge

Mariëlla Koenders en Pascale van den Berge

Kleywerk is een samenwerking tussen Mariëlla Koenders en Pascale van den Berge. Samen geven wij cursussen en workshops voor alle leeftijden.

Van draaien op een pottenbakkersschijf tot handvormen, van kleiverf tot plateelschilderen, het kan allemaal bij Kleywerk!

Door samenwerkingen met scholen wordt het speelveld van Kleywerk weer een stapje groter. Binnenschools, buitenschools tot letterlijk buiten de school; het mooi maken van het schoolplein; kley tot in de schooltuin!

Onze lessen en workshops geven wij zowel overdag als ’s avonds en af en toe op een zaterdag.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...