Kleywerkplaats

Wil je onder begeleiding werken aan eigen werken of wil je graag werken aan opdrachten, dan in de Kleywerkplaats de plek voor jou!

Tijden: 09:00 tot 11:30 uur
Kosten: €250,- incl btw excl. klei en stookkosten voor 11 lessen
Benodigdheden: oud werkshort of badlaken
Locatie: lokaal 2.03
Soort aanbod: Les
Startdata: 28 november en 12 maart
Duur: lesblok van 11 lessen
Extra Info: voertaal Nederlands, English possible (but limited)

Per lesblok wordt vooraf gevraagd of je begeleiding wil bij eigen inspiratie of wil werken aan een opdracht. Deze keuze is leidend voor het hele blokje van 11 lessen. Bij opdrachten gaat het om verbeelden, techniek, glazuurkennis, het aanbrengen van glazuur en kennis maken met werk van o.a. keramisten.

Cursus is exclusief klei en stookkosten en inclusief gebruik beperkt aantal grondstoffen. Een pak klei kost ongeveer 27 euro (prijswijzigingen van leverancier voorbehouden). Dit is inclusief biscuitstook en gladbrand/glazuurstook per gemaakt werkstuk. Met een maximum van 6 werkstukken (20 x 20 x 20 cm) per kleiblok van 11 lessen door het inleveren van kleimunten. Aanschaf porselein en gietklei in overleg. Het is mogelijk om een deel hiervan af te nemen.

Aanmelden kan via ella@kleywerk.nl

Mariëlla Koenders i.s.m. div. gastdocenten

Mariëlla Koenders i.s.m. div. gastdocenten

Kleywerk was sinds 2015 een actieve samenwerking tussen Pascale van den Berge en Mariëlla Koenders. Onder de toevoeging & co gaat Kleywerk voortaan verder met gastdocenten in het geven van cursussen en workshops voor alle leeftijden.

Van draaien op een pottenbakkersschijf tot handvormen, van kleiverf tot glazuren, het kan allemaal bij Kleywerk & co !

Door samenwerkingen met scholen wordt het speelveld van Kleywerk & co weer een stapje groter. Binnenschools, buitenschools tot letterlijk buiten de school; het mooi maken van het schoolplein; kley tot in de schooltuin!

Onze lessen en workshops geven wij zowel overdag als ’s avonds en af en toe op een zaterdag.

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement