Kleywerkplaats

Dinsdagochtend, 1 docent, handvormen

Tijd: 09:00 – 11:30 uur

Data:

Kleiblokje I: 21 sep 2021 t/m 7 dec 2021

Kleiblokje II: 14 dec 2021 t/m 15 mrt 2022

Kleiblokje III: 22 mrt 2021 t/m 14 juni 2022

! Cursisten die nog lessen open hebben staan als gevolg van lockdown 3, hebben in kleiblokje 1 voorrang, mocht het aantal inschrijvingen net wat te groot worden naar de dan geldende Covid 19 omstandigheden.

Locatie: Lokaal 2.03 bij GIGANT Nieuwstraat 377 te Apeldoorn

Leeftijd: vanaf 18 jaar

Aantal lessen: 3 x 11

Prijs: € 242,- incl. BTW per kleiblokje van 11 lessen. Bij het gelijk afnemen van drie kleiblokjes ontvangt u 3% korting op het lesgeld. Dit mag in 6 termijnen voldaan worden behoudens 3% korting. 65-plus korting is ook mogelijk indien van toepassing.

Cursus is exclusief klei en stookkosten en inclusief gebruik beperkt aantal grondstoffen. Een pak klei kost ongeveer 24 euro (prijswijzigingen van leverancier voorbehouden). Dit is inclusief 2 x stoken (biscuitstook en gladbrand/glazuurstook). Aanschaf porselein en gietklei in overleg. Het is mogelijk om een deel hiervan af te nemen.

Inhoud: Per lesblok wordt vooraf gevraagd of je begeleiding wilt bij eigen inspiratie of wilt werken aan een opdracht. Deze keuze is leidend voor het hele blokje van 11 lessen. Bij opdrachten gaat het om verbeelden, techniek, glazuurkennis, het aanbrengen van glazuur en kennis maken met werk van o.a. keramisten.

Inschrijven kan via ella@kleywerk.nl

Mariëlla Koenders i.s.m. div. gastdocenten

Mariëlla Koenders i.s.m. div. gastdocenten

Kleywerk was sinds 2015 een actieve samenwerking tussen Pascale van den Berge en Mariëlla Koenders. Onder de toevoeging & co gaat Kleywerk voortaan verder met gastdocenten in het geven van cursussen en workshops voor alle leeftijden.

Van draaien op een pottenbakkersschijf tot handvormen, van kleiverf tot glazuren, het kan allemaal bij Kleywerk & co !

Door samenwerkingen met scholen wordt het speelveld van Kleywerk & co weer een stapje groter. Binnenschools, buitenschools tot letterlijk buiten de school; het mooi maken van het schoolplein; kley tot in de schooltuin!

Onze lessen en workshops geven wij zowel overdag als ’s avonds en af en toe op een zaterdag.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...