Groepszangles In-Sync!

Naast privé en duo zanglessen kun je bij VoiceBeat ook terecht voor groepslessen. Bij de VoiceBeat Vocal Classes werk je aan 3 stemmige arrangementen. Naast dat je een uur zangplezier hebt, waarin meerdere leuke en leerzame oefeningen gedaan worden, zal je een mooi eindresultaat neerzetten. We zingen vooral songs van nu maar ook classics komen voorbij. Ook werken we vaak toe naar optredens. Het is leerzaam en leuk om met mensen te zingen van jouw niveau en met wie je een muzikale klik hebt! De repetities vinden plaats in GIGANT.

De lessen vinden om de week op de donderdagavond plaats en worden gegeven door Reitse Giesbers. Lijkt het je leuk om in een gemoedelijke sfeer te werken aan een mooi muzikaal arrangement waarbij alle stemmen in-sync klinken? Dan is deze groep is voor jou!

Reitse Giesbers (Voicebeat)

Reitse Giesbers (Voicebeat)

De lessen bij VoiceBeat worden gegeven door Reitse Giesbers, die na zijn studie ‘zang’ aan de Herman Brood Academie o.a. te zien was in ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ (Ned.3) en mocht optreden in o.a. AFAS live & vele theaters. Als zangdocent werkte hij ook in het team van Nederlands bekendste zangdocent: Babette Labeij.

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement