Gitaarles – privé- en groepslessen

Wil jij starten met gitaarspelen of je verder ontwikkelen tot gitaarvirtuoos? Dan is het nemen van gitaarles in Apeldoorn bij GuitarBeat iets voor jou! 

Het is mogelijk een gratis proefles aan te vragen.

De gitaarlessen 

Tijdens onze gitaarlessen in Apeldoorn combineren we muziektheorie en spelplezier. We spelen in op jouw behoeften en geven gitaarles op een moderne manier. De gitaarlessen zijn privé en in groepsverband te volgen. We werken aan de hand van liedjes. 

Een aantal aspecten waar we aan werken tijdens de lessen zijn: 

  • Techniek (linker- en rechterhand techniek, vingersetting, tokkelen, toonladders)
  • Ritme en timing (timing verbeteren, spelen van verschillende ritmes)
  • Spelen van akkoordenschema’s (aan de hand van liedjes)
  • Songwriting, improvisatie, aanleren licks & riffs, leren soleren 
  • Dynamiek, frasering, muziekinterpretatie 
  • Gehoortraining, muziektheorie, muziekoriëntatie (verkennen muziekgenres)
  • en veel meer 

We zetten spelplezier op 1! 

We zullen je proberen uit te dagen en zullen opdrachten voor thuis mee geven.  We kunnen alle stijlen behandelen, zoals: pop, jazz, rock, country & funk. Van de Red Hot Chili Peppers, Metallica tot aan Stevie Wonder of Ed Sheeran. 

Wil jij dus leren soleren als Jimi Hendrix of rocken als de Foo Fighters? Wij helpen jou als gitarist graag verder! 

GuitarBeat is onderdeel van The BeatAcademy.

Lennard Mellema (The BeatAcademy)

Lennard Mellema (The BeatAcademy)

Lennard Mellema is geboren op 22 april 1990 te Deventer. Op 6 jarige leeftijd begon hij met klassieke gitaarles, samen met zijn docent Jan Willem Bokkers heeft hij bijna alle stijlen doorgelopen. Klassiek, Jazz, Blues, pop en soul passeerde vaak de revue.

Lennard begon op 15 jarige leeftijd de vooropleiding voor het Conservatorium. Een jaar later auditeerde hij op het conservatorium Zwolle. Hier werd hij toegelaten, dit was de opening om van zijn ‘hobby’ zijn werk te maken. Inmiddels is Lennard een ervaren zanger/gitarist en docent, al sinds 2006 geeft hij gitaarles en sinds 2008 geeft hij zangles. Als leadzanger en gitarist van de band ‘Bad Shoes’ zong hij op vele podia.

Daarnaast werd Lennard op zanggebied jarenlang gecoacht door o.a. Robin van Beek (zangcoach van o.a. Joop van den Ende producties).

Als docent is Lennard enthousiast en positief ingesteld.

Christiaan Frolich

Christiaan Frolich

Mijn naam is Christiaan Frolich. Ik ben zanger en gitarist. Ik speel voornamelijk pop/rock/blues- en soulmuziek maar ik vind het ook leuk om met andere stijlen te experimenteren. Onder de naam ‘Chris Hero Jack’ speel ik met mijn band eigen werk dat onder deze genres valt. Zo heb ik al gespeeld op verschillende podia zoals Willemeen, DRU Poppodium, Buitenblik en Onderstroom Festival.

Naast mijn band en mijn bachelor opleiding aan Popacademie aan ArtEZ geef ik dus gitaarles! Als docent vind ik het belangrijk om vooral de leerling te laten doen wat hij/zij leuk vindt. Zo kunnen we de tijd nemen om te werken aan de dingen die jij als leerling wilt verbeteren.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement