Gitaarles – privé- en groepslessen

Wil jij starten met gitaarspelen of je verder ontwikkelen tot gitaarvirtuoos? Dan is het nemen van gitaarles in Apeldoorn bij GuitarBeat iets voor jou! 

Het is mogelijk een gratis proefles aan te vragen.

De gitaarlessen 

Tijdens onze gitaarlessen in Apeldoorn combineren we muziektheorie en spelplezier. We spelen in op jouw behoeften en geven gitaarles op een moderne manier. De gitaarlessen zijn privé en in groepsverband te volgen. We werken aan de hand van liedjes. 

Een aantal aspecten waar we aan werken tijdens de lessen zijn: 

  • Techniek (linker- en rechterhand techniek, vingersetting, tokkelen, toonladders)
  • Ritme en timing (timing verbeteren, spelen van verschillende ritmes)
  • Spelen van akkoordenschema’s (aan de hand van liedjes)
  • Songwriting, improvisatie, aanleren licks & riffs, leren soleren 
  • Dynamiek, frasering, muziekinterpretatie 
  • Gehoortraining, muziektheorie, muziekoriëntatie (verkennen muziekgenres)
  • en veel meer 

We zetten spelplezier op 1! 

We zullen je proberen uit te dagen en zullen opdrachten voor thuis mee geven.  We kunnen alle stijlen behandelen, zoals: pop, jazz, rock, country & funk. Van de Red Hot Chili Peppers, Metallica tot aan Stevie Wonder of Ed Sheeran. 

Wil jij dus leren soleren als Jimi Hendrix of rocken als de Foo Fighters? Wij helpen jou als gitarist graag verder! 

Lobke Stel - Guitarbeat

Lobke Stel - Guitarbeat

Mijn naam is Lobke Stel, ik groeide muzikaal op met veel (hard)rock muziek van bands als Deep Purple en ACDC. Als beginnend gitariste heb ik veel in pop- en rockbandjes gespeeld. Later verdiepte ik me meer in blues en jazz muziek en ontdekte mijn passie voor improvisatie. Na een vooropleiding jazz & pop van het Conservatorium werd ik toegelaten op zowel de popacademie van Artez als de jazzafdeling van het Fontys Conservatorium.

Als gitaardocent focus ik me vooral op hetgeen waar de leerling behoefte aan heeft. Basisvaardigheden zoals theorie en noten lezen zijn belangrijk, maar plezier hebben is nog veel belangrijker. Zelf was ik vroeger continu bezig om beter te worden, waardoor ik nog weleens wilde vergeten om ook gewoon lol te hebben, heel zonde! Juist daarom vind ik het zo belangrijk om te zorgen dat het leuk blijft.”

Inmiddels heb ik de lol weer teruggevonden en wil ik de (beginnende) gitarist graag helpen zich verder te ontwikkelen. Momenteel speel ik in een Rotterdamse jazzband en in de band van Reitse Giesbers (zangdocent VoiceBeat) genaamd Soulitary Collective. Met laatstgenoemde band trad ik o.a. op in de Grote Kerk van Apeldoorn.

Steven Ochoa Saif - GuitarBeat

Steven Ochoa Saif - GuitarBeat

Ik ben Steven Ochoa Saif, ik begon op 12 jarige leeftijd met gitaarlessen en verdiepte me in eerste instantie op blues, jazz, pop, rock, soul & latin (maar geef in alle stijlen les).

Op het Conservatorium heb ik me weten te ontwikkelen tot all-round gitarist en hier leerde ik de kneepjes van het vak.  Ik heb veel ervaring in het geven van gitaarles (privé en groepslessen). Theorie op een leuke manier verpakken en luisteren naar de leerling vind ik belangrijk. Ook vind ik het belangrijk dat de leerling zich op zijn/ haar gemak voelt, ik ben een geduldige gitaardocent. Daarnaast kenmerken mijn lessen zich door het persoonlijke imago omdat ik graag inspeel op jouw muzikale wensen en behoeften.

Indien jij een gitaardocent zoekt die didactisch sterk is en graag met je mee denkt, schroom dan niet en boek een gratis proefles!  Alle niveau’s zijn welkom . Tot in de les!