Gitaarles – privé- en groepslessen

Wil jij starten met gitaarspelen of je verder ontwikkelen tot gitaarvirtuoos? Dan is het nemen van gitaarles in Apeldoorn bij GuitarBeat iets voor jou! 

Het is mogelijk een gratis proefles aan te vragen.

De gitaarlessen 

Tijdens onze gitaarlessen in Apeldoorn combineren we muziektheorie en spelplezier. We spelen in op jouw behoeften en geven gitaarles op een moderne manier. De gitaarlessen zijn privé en in groepsverband te volgen. We werken aan de hand van liedjes. 

Een aantal aspecten waar we aan werken tijdens de lessen zijn: 

  • Techniek (linker- en rechterhand techniek, vingersetting, tokkelen, toonladders)
  • Ritme en timing (timing verbeteren, spelen van verschillende ritmes)
  • Spelen van akkoordenschema’s (aan de hand van liedjes)
  • Songwriting, improvisatie, aanleren licks & riffs, leren soleren 
  • Dynamiek, frasering, muziekinterpretatie 
  • Gehoortraining, muziektheorie, muziekoriëntatie (verkennen muziekgenres)
  • en veel meer 

We zetten spelplezier op 1! 

We zullen je proberen uit te dagen en zullen opdrachten voor thuis mee geven.  We kunnen alle stijlen behandelen, zoals: pop, jazz, rock, country & funk. Van de Red Hot Chili Peppers, Metallica tot aan Stevie Wonder of Ed Sheeran. 

Wil jij dus leren soleren als Jimi Hendrix of rocken als de Foo Fighters? Wij helpen jou als gitarist graag verder! 

GuitarBeat is onderdeel van The BeatAcademy.

Lobke Stel (The BeatAcademy)

Lobke Stel (The BeatAcademy)

Mijn naam is Lobke Stel, ik groeide muzikaal op met veel (hard)rock muziek van bands als Deep Purple en ACDC. Als beginnend gitariste heb ik veel in pop- en rockbandjes gespeeld. Later verdiepte ik me meer in blues en jazz muziek en ontdekte mijn passie voor improvisatie. Na een vooropleiding jazz & pop van het Conservatorium werd ik toegelaten op zowel de popacademie van Artez als de jazzafdeling van het Fontys Conservatorium.

Als gitaardocent focus ik me vooral op hetgeen waar de leerling behoefte aan heeft. Basisvaardigheden zoals theorie en noten lezen zijn belangrijk, maar plezier hebben is nog veel belangrijker. Zelf was ik vroeger continu bezig om beter te worden, waardoor ik nog weleens wilde vergeten om ook gewoon lol te hebben, heel zonde! Juist daarom vind ik het zo belangrijk om te zorgen dat het leuk blijft.”

Inmiddels heb ik de lol weer teruggevonden en wil ik de (beginnende) gitarist graag helpen zich verder te ontwikkelen. Momenteel speel ik in een Rotterdamse jazzband en in de band van Reitse Giesbers (zangdocent VoiceBeat) genaamd Soulitary Collective. Met laatstgenoemde band trad ik o.a. op in de Grote Kerk van Apeldoorn.

Lennard Mellema (The BeatAcademy)

Lennard Mellema (The BeatAcademy)

Lennard Mellema is geboren op 22 april 1990 te Deventer. Op 6 jarige leeftijd begon hij met klassieke gitaarles, samen met zijn docent Jan Willem Bokkers heeft hij bijna alle stijlen doorgelopen. Klassiek, Jazz, Blues, pop en soul passeerde vaak de revue.

Lennard begon op 15 jarige leeftijd de vooropleiding voor het Conservatorium. Een jaar later auditeerde hij op het conservatorium Zwolle. Hier werd hij toegelaten, dit was de opening om van zijn ‘hobby’ zijn werk te maken. Inmiddels is Lennard een ervaren zanger/gitarist en docent, al sinds 2006 geeft hij gitaarles en sinds 2008 geeft hij zangles. Als leadzanger en gitarist van de band ‘Bad Shoes’ zong hij op vele podia.

Daarnaast werd Lennard op zanggebied jarenlang gecoacht door o.a. Robin van Beek (zangcoach van o.a. Joop van den Ende producties).

Als docent is Lennard enthousiast en positief ingesteld.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...