Dans met Parkinson

Elke dinsdagmorgen, van 2 november t/m 21 december, een dansles speciaal voor mensen met Parkinson. Bewegen op muziek onder begeleiding van mij, Anna Diderik. Ik ben professioneel dansdocent en in het bezit van het certificaat ‘sporttrainers voor Parkinson’. 

We gaan samen dansen, actief bewegen en genieten van muziek. Een dansles waarin plezier, vrijheid en veiligheid centraal staan. Er is ruimte voor ontmoeting voor en na de les en de koffie en thee staat voor u klaar. Het is ook mogelijk om samen met een mantelzorger, familielid of vriend(in) de lessen te volgen. Een mooie activiteit om samen van te genieten! 

Kosten: Op 2 & 9 november zijn er 2 gratis proeflessen. Past het bij u? Dan kunt u zich opgeven voor de 6-weekse cursus voor eenmalig €55. Ook kunt u 15% korting krijgen als u 65+ bent. 

Locatie: Dansstudio GIGANT.

Opgeven: Wilt u zich opgeven voor de proefles(sen)? Stuur dan een mail met uw gegevens naar annadiderik@gmail.com.

Anna Diderik

Anna Diderik

Mijn naam is Anna Diderik en ik ben 21 jaar.
Ik ben een creatief zelfstandig-onderneemster op het gebied van dans en cultuur met een grote passie voor het vak. Na mijn vooropleiding dans en MBO-opleiding Sociaal Cultureel Werker ben ik gestart als dansdocent en choreograaf. Ik geef danslessen en workshops op dansscholen en in het onderwijs voor/aan alle leeftijden. Daarnaast sta ik open als choreograaf voor andere projecten en/of diensten. Ik heb de meeste (les)ervaring in de stijl Hiphop/Urban.

Dans is voor mij de meest krachtige taal die er bestaat. Een taal die komt vanuit je hart en die een ieder kan verstaan. Ik wil leerlingen hun eigen stijl te ontwikkelen binnen dans en de grenzen van hun lichaam te ontdekken.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...