Cursus Illustratie

Doelgroep: jongeren tussen de 14 t/m 18 jaar
Lesdata: 10, 17, 24, 31 mei en 7 juni

Omschrijving:
Hoe vertel je een verhaal met een tekening? Dat is waar we mee aan de slag gaan in de illustratie-lessen. Verschillende tekentechnieken en -materialen komen aan bod, en daarnaast spelen tekst en verhalen een rol in wat we gaan maken. Hoe zou jij een scene uit een fabel eruit laten zien, of hoe maak je een scherpe (spot)prent bij een nieuwsbericht? En kan een illustratie in 3D zijn? We kijken ook naar hoe andere kunstenaars en illustratoren dit aanpakken en laten ons daardoor inspireren.

Plezier in het maken staat voorop in de lessen, er is ruimte voor jullie eigen ideeën en inbreng.

Tekenmateriaal is inbegrepen bij de cursus, maar heb je zelf fijne materialen thuis dan mag je die natuurlijk lekker meenemen!

Dag: Woensdag

Tijd: 18:30 – 20:30

Aantal lessen: 5

Prijs: €67,50

Startdatum: 10 mei 2023

Vragen en aanmelden kan via de mail: info@charlottekornet.nl

Charlotte Kornet

Charlotte Kornet

Mijn naam is Charlotte Kornet (1997) en ik ben illustrator en beeldmaker. Ik ben afgestudeerd op de opleiding Illustratie Design aan de Hogeschool voor de kunsten ArtEZ in Zwolle.

Ik vind het mooi dat je tekeningen kunt gebruiken om een verhaal te vertellen en mensen kunnen prikkelen. Ik houd van de haast oneindige diversiteit aan illustraties die de wereld een beetje mooier en vrolijker maken. In mijn lessen bij GIGANT hoop ik je iets van die liefde voor het getekende beeld over te brengen en het plezier in het maken te laten ervaren.

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement