Breakdance 5 t/m 7 jaar

Bent u op zoek naar breakdance lessen voor uw zoon of dochter? Dant bent u bij de Come Correct Dance Academy aan het juiste adres. De Dance Academy van Come Correct is dé plek in Apeldoorn voor het volgen van Breakdance Lessen. Come Correct geeft wekelijks op meerdere locaties in Apeldoorn breakdance lessen aan kinderen in de leeftijd van vijf tot en met acht, negen tot en met twaalf en twaalf jaar en ouder.

Come Correct leert kinderen op een verantwoorde manier dansen, samenwerken en respect hebben voor elkaar. Door onze ruime ervaring en didactische vaardigheden kan Come Correct breakdance lessen verzorgen voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder. De danslessen in Apeldoorn vinden wekelijks plaats op maandag en Dinsdag

Frank Morhee

Frank Morhee

De Come Correct Dance Academy is opgericht in het jaar 2011 en heeft als doel zoveel mogelijk kinderen te leren breakdancen. Wij vinden het belangrijk dat de toekomstige generaties net zoveel plezier kunnen beleven aan breakdancen als wij hebben beleefd. Om die doelstelling te behalen geven wij wekelijks breakdance lessen op verschillende plekken in Apeldoorn. Naast de wekelijkse breakdance lessen verzorgen wij ook dansworkshop voor basisscholen, het voorgezet onderwijs en het special onderwijs. Speerpunten Come Correct Dance Academy De Come Correct Dance Academy heeft vier speerpunten die centraal staan in de Dance Academy. Deze vier speerpunten zijn normen en waarden die wij als docenten, ondernemers en individuen belangrijk vinden in zowel het dansen als in het dagelijks leven. De vier speerpunten zijn: Familie: Samen leren breakdancen. Iedereen hoort erbij en samen maken we van elke breakdance les een avontuur waarin we nieuwe vaardigheden leren ontwikkelen en grenzen verleggen. Plezier: Met plezier leren is de basis voor alles in het leven. In de breakdance lessen staat plezier dan ook hoog in het vaandel. Samen plezier maken en succes ervaren! Respect: Behandel mensen zoals jij behandelt wilt worden. Respect en veiligheid staan voorop in onze les. Op een verantwoorde manier leren dansen en omgaan met de andere leerlingen. Creativiteit: Dansen is creativiteit. Jouw expressie en jouw beleving. Wij zorgen ervoor dat uw kind de ruimte krijgt om zijn talent en creativiteit te ontwikkelen.