Basiscursus Fotografie 10-15 jaar

Vind jij fotografie al heel leuk, maak je graag foto’s met je camera, maar zou je er graag wat meer over willen leren? Wil je van de automatische stand af en handmatig alles in kunnen stellen, en echt weten wat je doet? In deze cursus voor 10-15-jarigen gaan we aan de slag met de technische kanten van fotografie, en ook met verschillende soorten fotografie.  

Aan de hand van leuke, verschillende (thuis)opdrachten leer jij hoe je van de automatische stand van je camera af komt, en handmatig mooie foto’s kan maken. We beginnen met de basis van de camera. Zo komt ISO, diafragma en witbalans voorbij. Daarna gaan we kijken naar de verschillende soorten fotografie. Zo kom je er niet alleen achter hoe fotografie werkt, maar ook wat jij nou echt leuk vindt. Je eindigt de cursus met een basis portfolio vol verschillende foto’s!  

Door de hele cursus heen maak je ook 1 serie van foto’s die je aan het eind mag laten zien. Tussendoor bespreken we die foto’s, waardoor je echt iets hebt waar je trots op bent! 🙂 

Je eindigt de cursus met basiskennis over het instellen van je eigen camera en een serie vol zelfgemaakte foto’s!  

Iedere les beginnen we met het bespreken van de opdrachten van vorige week. Daarna leg ik een stukje theorie uit aan de hand van veel voorbeelden, waarna er tijd is om vragen te stellen en om eventueel vast te oefenen.  

Belangrijk: voor deze cursus heb je een eigen camera nodig waarop je handmatig de iso, sluitertijd, diafragma, witbalans en scherpstelling kan instellen. 

Informatie

Leeftijd:

10-15 jaar

Cursusdata:

  • Maandag 8 mei van 16:15 tot 18:15
  • Maandag 15 mei van 16:15 tot 18:15
  • Maandag 22 mei van 16:15 tot 18:15
  • Dinsdag 30 mei (i.v.m. Pinksteren) van 16:15 tot 18:15
  • Maandag 5 juni van 16:15 tot 18:15
  • Mandag 12 juni van 16:15 tot 18:15

Cursuslocatie:

GIGANT

Kosten:

€160,00 voor 6 lessen 

Aantal deelnemers:

Minimaal 5, maximaal 12.  

Neem voor vragen gerust contact op via by-mvb@outlook.com of app of bel naar 06-43646094. 

Aanmelden kan via het contactformulier op mijn website: www.bymanonvb.nl of via een mail of appje.  

Manon van Bochove

Manon van Bochove

Ik fotografeer al sinds ik een camera vast kan houden. Twee jaar geleden ben ik afgestudeerd van de opleiding Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie en nu ben ik werkzaam als fotograaf met mijn eigen bedrijf By Manon vB Fotografie, waarmee ik voor veel verschillende bedrijven en particulieren werk. Fotografie is echt mijn passie, en ik deel dit dan ook graag met anderen!

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement